Husägare!

Nu kan vi officiellt titulera oss som HUSÄGARE!!! DET HÄR ÄR STORT! Vi är så glada så vi nästan spricker. När vi kom till visnngen i Onsdags bara kändes det HELT RÄTT! Sa till min Svåger som var med och tittade att HÄR MÅSTE JAG BO. John kände likadant så vi la ett bud redan där och då. 
 
Sen dröjde det ända till Fredag kväll innan vi fick veta att säljarna godtagit vårat bud!!! Så hela helgen har vi ju vetat, men idag var det besiktning och inte ett fel fanns det på huset och sen vid två träffade vi mäklarn och sljarna och skrev på alla papper. Jösses va papper det var att signera! MEN NU ÄR DET VÅRAT!
 
 
Känns så bra, har hela tiden velat bo i de trakterna. Min syrra med familj bor där omkring så det känns ju såklart jättekul att ha nära till dem. Nära till havet och smidigt att ta sig in till stan.
 
Den 2 Juni får vi tillgång till huset och den 7:e Juni gifter vi oss och den 13-14 Juni cyklar vi vätternrundan. Lite mycket just den månaden, men bara roliga saker såklart! :-D
 
Ikväll firade vi med skumpa! Inte varje dag man köper hus ;-)
 
/Sara

Bästa dagen för cykelpremiär!

Vilken underbar dag! Premiärturen med racern är tagen och vilken härlig runda sen! Helt underbart och jag hade nästan glömt hur kul det är att cykla racer. Känns som man flyger fram på vägen. Eftersom det var första passet för i år tog vi väl det hyfsat lugnt för att mest vänja in sig igen. Igår köpte vi ny sadel och nya cykelbyxor till mig och vilken skildnad det gjorde! 
 
Vi cyklade ut mot Hisingen, mot Björlanda. Transportsträckan genom halva stan tar en stund men efter backaplan kan man börja trampa på lite mer. Svängde mot Säve och kom efter ett tag fram till Kornhalls där man kan ta en liten färga från hingensidan över mot kungälvsidan. Fortsatte mot Tjuvkil och tillslut till min Kusin Nina och hennes sambo som bor på vägen mellan Marstrand och Ytterby. Där var även min andra kusse Sanna, så det blev ett depåstop med kaffe och fika i solen! Sen bar det av hemmåt igen och vi tog faktiskt samma väg hem. Riktigt fina vägar där uppe. Där omkring kommer vi nog cykla fler gånger! :-)
 
 
Många cyklister ute på vägarna idag och jag tycker det är superskoj att alla vi som cyklar racer hälsar på varandra! Trevligt och skoj! Vi pratade med ett gäng andra cyklister på färgan och ena killen där var med i cykellistan, det är den klubben från Jönköping som John ska cykla vätternrundan med! Lite kul!
 
 
Inte illa att starta säsongen med en runda på 9.4 MIL! Och att dessutom känna sig så stark och pigg hela vägen var inte heller fel. Nu kan det bara bli ännu bättre! Vätternrundan 2014! Här kommer jag!!!
 
/Sara

Nybörjartips i tidningen cykla!

 
Idag var lilla jag med i tidningen Cykla som ges ut till alla som ska cykla något lopp i vätternrundan och gav ett litet "tips" för nybörjare i vätternrundan! Jag som är sådan van och erfaren cyklist menar jag ;-) haha. Dock var det väl inte riktigt så här jag sa men men som t.ex. "orkar" (sa faktiskt när du inte hinner) Om man ska ge sig på vätternrundan bör man nog "orka" några långpass ;-) hehe. Men men...lite kul iallafall!
 
Annars har dagen bjudit på flera nervösa timmar och eftersom jag var tidig idag har jag redan hunnit med mitt fredagsfys innan fredagsmys. Ett ordentligt pass på gymmet blev det äntligen, inte blivit av sedan innan vasaloppet! Men nu är jag back on track igen :-) Känns gött!!
 
 
 
Nu bliré AW med ett gäng goa tjejer :-)