Förbaskade förkyldning!!

Har varit tvärförkyld hela veckan. Tyckte det kändes bättre i onsdags men när jag kom hem från jobbet var jag totalt slut och matt. Idag var det värre igen. Blir ju helt grötig i huvudet av att må så här. Har inte tid med denna förkylning just nu!! Hoppas det är bättre imorgon så kanske det kan bli en liten löprunda i helgen iallafall.
 
Men idag cyklade jag iallafall direkt efter jobbet till mina syskonbarn Joels och Neos förskola och hämtade dem. Slutar tidigt på torsdagar så då är det så mysigt att passa på att få hämta dem. Efter middag hos syrran och hela familjen tog vi allihopa cyklarna ner till havet och köpte glass. Väldigt mysig kväll och jag kan inte annat än att få ett litet lyckorus när jag tänker på hur himla bra vi bor här och va härligt det är att ha mina favoriter så nära! Det är lyx det och allt i livet känns så otroligt bra just nu. Får man verkligen må så här bra!?! (Förutom förkylningen då) ;-)
 
 

Augusti sprang förbi

Va hände med augusti egentligen. Den bokstavligen sprang förbi. Och om jag kikar på min träning så var det precis vad jag gjorde också, inte mycket varrierad träning här inte. Utan löpning, löpning och åter löpning. På tok för lite långpass har jag i benen efter den här sommaren, när jag hade tänkt att springa massor av långpass. Så blir det för varmt och det går inte. Så några långpass har jag lyckats få till i augusti iallafall. 
 
 
Men ja förutom allt springande under veckorna blir det ju faktiskt 3 mil cykel varje dag i ur och skur. Den vardagsmotionen är inte fy skam den heller. Så jag tror att ett Marathon går att fixa på lite envishet och en stark vilja! Sen kanske det inte kommer gå så snabbt, men det är en annan sak. Det kommer fler maror att slå rekord på ;-)
Men jag längtar lite efter att kunna satsa lite mer på gymmet igen och inte bara springa! :-)
 
/Sara