4 Månader

Sander fyllde 4 månader i Söndags och idag var vi på 4 månaderskontroll på BVC. Han växer verkligen så det knakar och jag kan inte fatta hur snabbt tiden går. Redan 4 månader och mu får han börja smaka på mat. Vi har testat gröt och så har han fått smaka lite på vår mat. Bara få det på tungan och lära sig nya smaker! 


Det mesta kom ut igen men han har iallafall fått smaka nu 😊

Själv känner jag mig riktigt på g nu. Förkyldning är helt borta och det va gott att komma igång med löpningen igen i helgen. Nu har jag också börjat på gympa/cirkelträning två kvällar i veckan. Kändes helt lagon att komma igång så istället för att börja gymma. Här får man ju både konditionsträning och funktionell styrketräning. (Shit va svag jag blivit, klarade typ 3 armhävningar på tårna😂)Det va iallafall jättekul och det bästa är att det är så nära, det är nere i skolan som ligger bara typ 500 meter från oss. Gött med träningsvärk idag! Man får dock ta det försiktigt med träningen när man fortfarande ammar och stretcha ska man väl helst inte göra alls eftersom man jar kvar något hormon som gör muskler och leder mjukare.

Idag fick kroppen vila efter två dagars träning men en pw på 1.5 timme fick jag och Sander till.  Så härligt med promenader!

Någon sover gott i vagnen!

/Sara

Löp- & Cykelvagn

I fredags köpte vi en Multisportvagn. En Couger 1. Vi kommer att använda den till löpning och cykel men det finns så man kan köpa till skidmedar och vandringskit. Skidor hade ju vatt kul men vi får väl se va det blir för vinter i år. 

Idag var vi ju såklart tvugna att trsta den! Superskoj! Som vi längtat. Ge sig ut på en springtur hela familjen! Eftersom Sander bara är 4 månader får han sitta som i en hängmatta i vagnen. Couger har bra dämpning men med höngmattan blir det perfekt och som en vagga att ligga i! Han satt som en kung där!


När han blir större tar man bort hängmattan och sätter i en annan insats!

Det var ju ändå lite nervöst vad han skulle tycka om att fara fram i vagnen men han tycktes älska det. Han satt så nöjt hela vägen. 

John körde största delen av rundan men jag testade en bit. Den är riktigt lätt att springa med men det tar nog lite tid (och bättre flås ) att komma in i att springa med vagn!

Men kul var det och vi sprang ihop 5.5 km! Så nöjda med vårt nya inköp! Och framförallt glada att Sander tyckte trivas bra i den!


Den här lille korven sov gött när vi kom hem! 😂

/Sara

Gör om gör rätt...

Igår var ingen bra dag. Ricktigt usel faktiskt!

Tess undra om vi ville gölja med och promenera vid Eriksberg! Ja va mysigt, det gör vi!!
Det började med ett ordentligt skyfall. Men jaja, efter ett tag kom åter solen fram och det är ju så fint att gå längs älven och hela Eriksbeg är ju så snyggt. Allt känns så modernt! 
Vi kom på att eftersom John jobbar där kanske han ville hänga på och luncha. Det ville han och vi gick till ett ställe där man betalar och sen väljer vilken rätt man vill ha. Eftersom jag hade Sander och det plötsligt blev massa kö skyndade jag fram till tavlan och det första jag såg va paneng curry. Det brukar jag ju äta så det fick det bli. Sa till John och tog med Sander och satte mig vid bordet. Första tuggan jag tog kände jag på en gång att detta borde jag inte äta. John sprang in och frågade och , jo det var jordnötter i maten!!! F*N!!! Då bara visste jag att om några minuter kommer jag bli riktigt dålig. Vi fick skynda tilbaka till bilen, kände hur det började smärta i magen, klia på kroppen och hela kroppen började gör ONT!! Jag var samtidigt så förbaskat trött, arg och besviken mig själv att jag inte är lite mer noggrann. Det är ju för tusan farligt för mig!! John fick sluta jobbet och köra mig snabbt hem eftersom jag inte hade medicinen med mig. Som tur var satte det sig inte så mycket på luftvägarna den här gången. 
Efter att jag fått i mig alla tabletter tog det kanske bara två timmar innan jag mådde bättre igen. Men sen blir man väldigt trött och dåsig av medicinen så jag kände mig helt slut hela dagen sen! Nä från och med nu ska jag alltid vara super mega jätte noggrann. Jag vill inte va med om detta fler gånger. 

Idag har vi istället haft en mysig playdate hos grannen.
Wilma och Sander spanar in varandra!

/ Sara