pysslig helg

Vilken produktiv helg! Och mysig! 
I fredags kom mamma, min faster Cina och Syrra hit för en pysselkväll. Min faster håller i pysselkurser så hon hade med sig två olika pyssel till oss. Vi började att göra varsin aluminiumtavla. På min valde jag att skriva "Natti Natti" som jag sen ska hänga över bäbisens säng. John gjorde en det står "ordning och reda" ;-) John i ett nötskal! 

Jag fick också lära mig tekniken hur man viker mönster i böcker. Superskoj och detta har jag nu gjort:

Lördagen bjöd på snö och skoj så här byggdes snögubbar..
Mammas snögubbe och den andra är johns och neos snögubbe.

Pysslet fortsatte sen med att mamma och jag började sy på ett babynest. Jag blev så nöjd med resultatet! Från att bara lägga upp gardiner eller laga byxor var detta att avancera rejält för mig i mina sykunskaper. Men det är ju så kul 😃

Avslutade helgen med en lång vintrig promenad. Så mysigt att ha mamma här på besök!

 Och vet ni vad! Nu med massa ny pysselinspiration satt det inte helt fel med ett beslut om beviljad gravpenning från den 26 februari 😃 tjoohooo va gött. Endast en månad kvar att jobba innan jag går hem och inväntar bäbben. 

/Sara

Det går framåt!

Nu är jag inne i vecka 27 och det känns som att man sakta sakta börjar närma sig. Om jag tänker på att jag varit gravid i 27 veckor och har 13 kvar så låter det ändå inte så länge! 

Igår var vi på MVC igen och denna gången lyssnade vi på hjärtat. Barnmorskan sa att det var en väldigt livlig liten bäbis i magen så först va det svårt att få rytm i hjärtslage 😉 visst har jag märkt att det är en livlig krabat där inne, det rör sig och sparkas ofta och mycket. Det är en härlig känsla och jag blir lycklig av att känna vår lilla bäbbe inne i mig. Att få höra bäbisens hjärta igår är också en häftig känsla. Tänk att det är vårat barn där inne. Helt galet ju! När ska man fatta det!? 😁 
Socker och järn värdet tog jag med och det var bara bra. Jag är glad att jag har en så lätt graviditet som barnmorskan sa! Men jag har ju inte så mycket att jämföra med men visst mår jag bra! Inget att klaga på alls egentligen!

Fick inbjudan till Föräldragrupp också på posten idag! Spännande!

En promenad ikväll också. Har ju en stegräknarapp på mobilen och försöker att komma upp i 10000 steg om dagen!

Måste nog snart sy ut reflexvästen 😁 

/Sara

I gamla trakter

Vilken skön helg vi haft! Lugnt och skönt med lite besök av vänner igår, Anders och Matilda var här. Fika och promenad. Pysslat hemma massa och lagat god mat. 
Idag på förmiddagen åkte vi till våra gamla hemtrakter och tog en lång pw på 1.30 h i finaste skatås och delsjön. Inte varit där sedan vi flytta så det va kul. Så mycket folk som var ute och sprang och dessa stigar framkallar ju springkänslor i mig. Tänk va oändligt många löprunor jag sprungit i de skogarna! 
Men det är på något sätt också kul och lite skönt att få längta till löpningen och i huvudet planerar jag hir jag ska komma igång igen. Det kommer bli något helt nytt att få till träning samtidigt som man har en liten bäbis.

Igår var det precis 100 dagar kvar. Så nu är vi nere på tvåsiffrigt!! 😃 Imorgon blir det ett besök på MVC för att lyssna på bäbbens hjärta! 💖

/Sara