Det går framåt

Upptäkte igår att man kan ha Garmin connect (där min träning med pulsklockan loggas) som app i moblinen. Smidigt och kul!

Idag när jag sprang kändes det faktiskt riktigt bra och rundan var klart bäst hittills.  Innan har jag bara legat i 7-tempo men nu kom jag ner på 6-tempo. Känns dock som det är lååång väg tillbaka till där jag var innan graviditeten men det gör inget. Just nu bara njuter jag av att kunna springa igen och tempot spela ingen rolll. Fast visst är det kul att se framsteg! Så här i början blir man ju dessutom bättre ganska snabbt!

Sammanfattning på mobilen ser ut så här. 

 
Efter löpningen körde jag lite styrka i trädgården. Det tycker jag känns riktigt lyxigt att kunna träna ute i min egna trädgård. Det blev utfallssteg, benböj, armhävningar, tricepspush och planka med benindrag. Allt 10*3. Sen va jag totalt slut i misklerna. Jisses va svag jag är nu. Men det ska det bli ändring på 😃 Va lite kämpigt att gå runt och bära på Sander sen, va alldeles darrig i armarna!

Detta njuter vi av till våra frukostar nu egenplockade bär från trädgården (blåbären från skogen) i filen! Ännu en gång så lyxigt med egen trädgård, har knappt vant mig vid det än!

/Sara

Småland

Imorgon lämnar vi småland för den här gången. Vi har haft så bra dagar här! Vi har även här passat på att springa tillsammans när det finns barnvakter tillgängligt 😄 båda gångerna slängde vi oss i poolen efter springturen. Så gött! Idag fick vi sällskap av Liam och Joel på löprundan. Liam 8 år påstod att han visst orkar soringa 5 km med oss. Jag tänkte att, visst han kan ju få chansen att försöka iallafall. Joel tog cykeln. Efter en kilometer fick vi vända så grabbarna orkade totalt två kilometer. Inte så malliga längre 😉😂 Vi fortsatte springa en runda till.

På förmiddagen idag tog jag, John, Mamma, Liam och Joel cyklarna bort till ett bra blåbärsställe. Sander fick vara med sin moster och morbror. Det tog dock inte lång tid innan vi insåg att vi stött på ett riktigt bra hjortronställe. Så vi plockade massa hjortron som vi nu ska göra sylt på. Det är ju så gött 😃

Här kommer massa bilder fr0n vår Smålandsvistelse:
bad efter springturen 
Sander med morbror-Niclas

min första kväll utan Sander. Syrran och jag tog en öl innan bio.
min farmor och Sander 

/Sara

Terränglöpning

När man har en bäbis får man springa när tillfälle ges. Idag var det mitt på dagen när solen stekte och vi precis ätit pizza. 
Innan ville jag helst vänta två timmar efter mat med att springa för att inte få håll. Men nu va det bara att ge sig av när Sander och John skulle ta en promenad.

Bestämde mig för att det fick bli en runda i skogen. Jag springer inte ofta terräng men nu har det blivit det de två senaste gångerna. Det blir som en helt annan grej än "vanlig" löpning. Man får liksom hela tiden planera vart man ska sätta nästa steg, en del blir långa en del korta för att inte snubbla på rötter, stenar och annat. Det gör att man inte behöver springa så snabbt för att få en högre puls. Men jag kan nog behöva träna på tekniken där 😉

Såg en massa blåbär i skogen! Vill plocka och ha i frysen. Perfekt till morgongröten. Får se när det ska hinnas med bara. 

Måsta bara säga det igen. DET ÄR SÅÅÅ GÖTT ATT VA IGÅNG IGEN 😃
Jag är så peppad på att bli snabbare och starkare!!


vi är förresten hemma igen efter bra dagar i bovall och på nikullen hos Sanders kusiner Ludvig och Ellen.
Igår hade vi bäbisgänget över på grill. Supertrevligt!

Sander med sin kompis Vidar

Imorgon drar vi vidare till Småland!