Sista månaden

Går in i vecka 36 idag vilket innebär att det är ungefär en månad kvar! Men jag kan säga att det är först nu jag verkligen kännt mig gravid! Efter en underbar helg i stockholm med bästa vännerna var jag väldigt glad och nöjd. Så härligt att bara umgås en hel helg, shoppat, strosat, pysslat, skrattat och ätit.
 
Dock var denna höggravida kropp helt slut efter en helg i huvudstaden så igår var jag helt slut och hade så ont i ryggen och höfterna. Så en riktig slappardag fick jag allt unna mig. Sover riktigt kasst nu med och känner att mycket börjar bli tugnt. Jag hoppas denna sista månad kommer gå snabbt och att vår lilla bäbis snart är här. 
(Nya lampor inhandlade i stockholm)
 
Idag har jag varit och fikat med några av tjejerna (blivande mammorna) i föräldragruppen. På vägen upp till stockholm i torsdags fick vi veta att en av oss fått sin bäbis, en månad tidigt och idag fick vi veta att en någ är på gång. Visst blir man lite pirrig då, det kan ju ändå ske närsom, vi är ju alla beräknade ganska nära varandra. Så nu har jag packat en BB-väska, köpt lite götte att ha med och varnat John att han numera ALLTID måste svara i sin telefon. Nu vill jag inte få svaret att - jag satt i möte eller liknande. Ringer jag så ska han svara, på första signal ;-) Kul att träffa träffa tjejerna idag iallafall och häftigt att kanske nästa gång vi ses så har vi alla våra små bäbisar med oss. Om vi inte hinner med någon mer gång innan.
 
Japp nu ska jag svida om lite för ikväll ska vi in till stan och käka med lite kompisar för bästa Tess fyller år!! :-D
 
/Sara

Joggingvagn och bärsele

Efter frukost idag blev det en lång promenad i skogen...igen. Hela vintern har jag gått mina PW:s på gatorna så nu känns det som jag har ett stort komma-ut-i-skogen-begär!! I nästan 1.5 timma var jag ute och gick. Så härligt och naturen här är så fin. Så annorluna mot där jag är uppvuxen i Småland. Där det bara är granskog, som också är väldigt härligt, men här är det så varrierande. Med bergsknallar, havet som utsikt, lövskog och barrskog. Ja här bor vi bra helt enkelt :-D
 
 
Inga barnvagnsvänliga stigar dock så jag är väldigt inne på att skaffa någon slags bärsele så man kan komma ut lite i skogen sen också. Har hört att det såfall är bra att vänja dem tidigt så de "lär sig" att gilla att bli burna i bärsele! Någon som kanske har något tips på vilken som är bra?! :-D
 
En annan sak vi har bestämt oss för att skaffa sen till sommaren när vi ska komma igång med löpning och cykling igen är en kombinerad cykel- och joggingvagn. Spanat lite på nätet nu och det finns ju ett gäng olika att välja på. Det finns ju även de som man kan dra efter skidorna, det vore ju inte heller fel. Jag tänker mig att John får va den som drar/kör, så blir vi kanske lite mer lika när vi är ute på våra rundor om han får lite mer motstånd ;-) Smart va!! 
Kanske även här någon som har tips på vilken som är värd att köpa!?

Color Run

Jag längtar ju som en galning efter att komma igång med löpningen igen. Visst är det gött med promenader men inget slår att få ta ut sig ordentligt på en löprunda, eller få känna det där springmoodet när det känns som att man skulle kunna springa hur långt som helst. 
 
Men jag inser ju att jag kommer vara långt ifrån den form jag var i innan graviditeten, men någonstans ska man ju börja. Så det känns perfekt att starta upp med ett kul lopp i september. COLOR RUN. 5 km springer man och vid varje kilometer blir man nedsprutad med färg, ingen tidtagning utan bara på skoj! Så ett lopp för alla helt enkelt! Därför ska det bli skoj att köra detta ihop med ett gäng kompisar! Alla som vill kan hänga på!!?
 
Igår var sista ordnade träffen med föräldragruppen. Men vi har redan bestämt att ses för en fika på Torslanda Torg nästa Tisdag. Jättekul tycker jag att fortsätta hålla kontakten och följa varandra både nu innan bäbisar kommer och efter! 
 
Vårvädret var inte fel igår heller. 13 grader hade vi här så jag hann med både en promenad på förmiddagen och en på eftermiddagen. Den senare promenaden tog jag här uppe i skogen vid oss. Lite utmanande terräng men så skönt att gå i skogen. När jag började närma mig vårt hus igen kände jag att jag var tvugen att ta mig upp på det högsta berget för att se om man såg havet därifrån. Lite kämpigt, men helt klart värt det. För det var så vacker utsikt därifrån. 
 
 
Idag ska jag iväg och träffa min jobbarkompis Sabina på eftermiddagen. :-D Och imorgon är dagen jag längtat efter lääänge! Så ska jag äntligen få träffa mina bästisar igen. Så längesedan nu, var det i september!? :-O Jag och Justine tar nämligen tåget till Stockholm imorgon kväll till vår Helen!! som jag längtar efter och saknar dessa två tjejer!!
 
 
 / Sara