Kroppen

Visst är kroppen häftig. Vad man kan få den att göra och klara av. Förra året kämpade min kropp med en svensk klassiker, något jag innan det trodde va omöjligt men som visade sig att jag klarade galant.
Sen fixade min kropp att bli gravid och ja under graviditeten gick jag upp 20 kg (😮!!!!) Från 60 kg till 80 kg. En stor omställning i sig men också att bära på en annan människa i 9 månader. Ofattbart.
Sen klarade faktiskt kroppen av en förlossning också och när jag tänker på det nu blir jag grymt imponerad av mig själv. För hur tusan är det egentligen möjligt. 
Och nu efteråt kämpar kroppen med att läka och återställa sig och jag ser fram emot att få komma i grym form igen. Imorgon är det 4 veckor sedan Sander föddes och jag har redan gått ner 12 kg. Resterande 8 ser jag som en kul utmaning för jag hade tyckt det var gött att återgå till utgångspunkt, det hade iallafall underlättat utbudet i min garderob ;-)
Ja men visst är kroppen fantstiskt som klarar av allt detta iallafall, man klarar allt man vill!
 
 
En timmes promenad varje dag försöker vi hinna med. Då sover Sander gott i vagnen och fortsätter sen oftast sova ca 3 timmar. Idag gick vi en promenad och hade kaffestop hos syrran som va hemma och vabba med tre sjuka grabbar. (vi satt ute på altanen och sjuka barn inne) :-)
 
 
Sara

promenad kompis ☺

Efter en tur till synsam och fixa nya linser på förmiddagen åkte jag och Sander hem och åt lite lunch. Eftersom Sander fortfarande sov när jag var klar så flyttade jag över honom till vagnen och gav mig ut för en promenad. När jag kom tre hus ner i backen kom precis min granne ut också klädd för promenad med sin bebis som är 2 månader äldre än Sander. Så vi slöt samman och gick för första gången en barnvagnspromenad tillsammans. Jätte trevligt och nästan lite lyxigt att ha en granne som jag och Sander nu kan gå promenader med och senare leka med. Vi var ute och gick över en timme och ja såklart blev det en hel del bebis och förlossnings snack 😉


Det här är livet nu. Dammsuga med bebis hängande på magen (bärsele är en grym uppfinning), umgås och mysa med min lilla son som med ett litet leende får hela mig att bli alldeles varm inombords och såklart barnvagnspromenader 😊

varvet-helgen

Vilken superhelg vi haft. Två av mina bästaste vänner har varit här och hälsat på och fått träffa Sander för första gången. 

Eftersom det var Göteborgsvarvet-helg åkte vi såklart (som hela göteborg) in och hejade på alla grymma löpare och speciellt på min bästa syrra som sprang. Det kändes konstigt att vara där som publik, sånt här gör ju alltid jag och syrran och Helen annars, inte ofta vi är publik. Men stämningen på varvet är nästan oslagbar och det är ju världens folkfest oavsett om man är löpare eller publik. Även om det va kul att titta så blev jag så sugen på att springa så nu har jag anmält mig till nästa år.


Justine och lilla Majken anslöt hemma sen och vi grillade gott, promenerade och såklart hejade på Måns. Så skoj att han vann!!

Idag hann vi med en promenad till 4h-gården och tittade på djuren innan vännerna pktre hemåt igen!


/ Sara