Knutte-Morsa!

Nu ska jag berätta något väldigt skoj (iallafall för mig) 😃 Idag efter frukost packade vi in hela familjen i bilen och åkte till en bit utanför kungsbacka där jag skulle kolla på en motorcykel. Vi har börjat klura på vad som är smidigast när jag börjar jobba sen. Innan cykelpendlade jag ju 15 km varje dag till jobbet, sen när jag blev gravid tog jag bilen till jobbet. Men cykel känns inte som ett alternativ nu när man har en skrutt att skynda hem till och bil kostar ju en del med trängselskatt och dyra p-avgiften. Så då kom vi på att jag har ju faktiskt MC-kort. Billig i drift och man slipper både p-avgift och trängselskatt. Perfekt för en smålänning som jag.

Jag var ganska nervös innan faktiskt för jag har inte kör motorcykel på typ 7-8 år. Men efter bara någon vända fram och tillbaka när jag provkörde så satt det ändå. Jag slog till och sen skulle den ju köras hem med. Jäklar i min lilla låda va kul det va! En loten bortglömd knutte väktes till liv i mig. Värsta Adrenalinkicken hade jag när vi kom hem. Så skoj 😃

Sander provsitter mammas hoj 😂

Imorgon får det nog bli en liten tur innan vi ställer av den för vintern!

...Varenda steg häromdagen på löprundan kändes tung, alla har vi sådana dagar. Men jag tror att det är då man blir starkare! Det var iallafall en välbehövlig runda för att rensa tankarna. 


/Sara

kompisspring och familjespring

Jag är så glad att jag har löpningen. Särskilt nu. Det har blivit ett sätt för mig att komma ut och få rensa tankarna, ladda på med energi som går åt som smör i solsken nu när man är mamma. Ett bra sätt att få egentid på! 

Men visst att löpning är en bra grej att göra själv, så funkar den lika bra som ett sätt att umgås på. Som i helgen när mina två bästisar var hos mig på besök tog vi och startade upp lördagen med en springtur på 6 km tillsammans.
Ni ser ju va glad man blir av att springa!

Och idag tog hela Familjen Sjöberg sig ut på en springtur när John kom hem från jobbet. Så glad för Sander satt så nöjd och glad i springvagnen och efter en stund somnade han. Tänk att vi kan ge oss ut och springa tillsammans jag och John trots att vi har barn nu. Det får mig att känna mig som mig själv eller som oss. För detta är ju jag och vi. Sen man blev mamma och förälder så kretsar ju allt runt vår lille Sander, såklart. Därför är det extra skönt att ha löpnigen som en länk från mitt gamla liv in till mitt nya liv. 
/Sara 

Hösten

Jag tycker verkligen hösten är härlig. Mysig. Sen tycker jag också att löpningens bästa tid på året är hösten. Det börjar bli svalare och skönare ute då. Perfekt löpväder. 

Igår träffade Sander John för första gången på en vecka. Vi kom hem från småland och John har varit i Berlin med jobbet. Först tittade han bara på honom men sen sken han upp i ett stort leende och kunde inte slita blicken från sin pappa på hela kvällen. Vilken grej. Så fint att se!

Vi har haft en bra dag idag med avslutning på babysimmet. Sander dök idag för andra gången och han verkar helt oberörd 😂 Såg mest ut som han fundera på vad som hände. 

När John kom hem drog jag ut på en löprunda som kändes riktigt frisk och härlig. Blev 8 km på 49 minuter och det känns helt okej faktiskt. Ska bli kul att se vad man går för på finalloppet 1 mil om några veckor. Sist jag sprang finalloppet som är en ganska krävande bana med mycket backar och terräng, sprang jag det på 53 minuter. Jag lär inte vara i närheten av det nu!


Härligt att komma hem till en skrattande Sander och en tänd brasa efter en löprunda!

Nu är jag supertaggad för helgen för då kommer mina bästisar hit. Längtar så jag spricker ❤

/Sara