Onsdag 29-april

Weeehooo....Living the dream:D

Just nu kan det inte bli mycket bättre känns det som! Allt känns toppen! Igår fick jag och Helen reda på att vi har kommit i på University of Warwick till hösten! så efter sommaren är det England som gäller i en termin!!! Weeehoooo!!!! Fantastiskt roligt, pirrit, spännande, narvöst och superkul!!!! Kl 14:00 ska vi på ett möte med samordnaren för utlandsstudier då vi ska fylla i lite antagningsblanketter och söka boende!!!

Annat som också gör denna dagen perfekt är, förutom det underbara sommarvädret, att projektarbetet nu är helt över!! Göttans. Vi har haft vårt opponeringstillfälle nu och det gick smidigt och lätt och hela gruppen fick godkänt på en gång!! Känns toppen att kunna lägga allt bakaom sig nu och ta nya tag! Men det har varit roligt med och det har vatt kul att jobba med Cornelia, vi funkade väldigt bra ihop!!

Nu är jag ledig fram till måndag så det blir en skön långhelg som kommer bjuda på grillning, liseberg och mys med liam och joel!! kan ju inte heller blir mycket bättre!!! Ikväll blir det filmkväll med vännerna då vi ska kolla på Twilight

pusspusshej

Kommentarer:

1 Hirre:

wiiie allt är såå nedra bra nu! de bästa är att få åka med dig till england! GALET :D

Kommentera här: