Happy Halloween :)

Idag är det Halloween! Firade väl inte jätte mycket på jobbet direkt, mer än att vi klippt och klistrar massa spöken och gjort pumpo. Men det var mysigt :)
 
Annat skoj idag är att idag är det exakt 2 månader kvar till Nyårsafton. Vilket innebär exakt 2 månader kvar till THAILAND!!! :D
Med andra ord är oktober slut och det har vatt en helt okej träningsmånad.
 
Så så här blev den här månaden (ser att jag inte fick med söndagen men då brukar det alltd bli en långpromenad  om det inte blir någon annan träning)
 
Ikväll blev det löpning med Clara. Vi gav oss ut i mörkret på 8:an och det flöt på superbra. En ganska lugn springtur blev det men nästan 9 km blev det och det är ju inte fel :) Så kul att ha en springkompis, särskilt nu i höstmörkret. Det gör det lite lättare och roligare att ta sig ut. För känslan efteråt är alltid bra! :) I love running ;)
 
 
På Lördag det terränglopp, Finalloppet, här i skatås som gäller. Sista delen av Göteborgsklassikern. Sen blir man en av de första att ha gjort en Göteborgs Klassiker! Kul. Ser jag fram emot och hoppas att vädret är okej iallafall!

Kommentera här: