Lite ledig!

Då var det onsdag nu å det var sista dagen i skolan den här veckan! Skönt att få lite lång helg när man har så mycket som ska göras å hinnas med!

Igår hämtade vi nycklarna till den nya lägenheten å skulle bara bort å damsuga av den lite...trodde vi=S...så var inte riktigt fallet utan det såg snarare ut som att lägenheten inte blivit städad på ett år. det var underkläder bakom elementen saker i gaderoberna, räkningar å massa skit i låderna, det var deg-rester å smulor på skärbrädorna och tuggummi å ett låger jord i på golvet. Efter att jag sett all skit blev jag väldigt sur och skrek till oscar - Ta hit en jävla saneringsfirma!!! Japp så oscar gick bort till kontoret å klagade så idag är det en städfirma där å städar:D

Har varit å kollat på tapeter idag, Oscars kusin Adam ska komma hit och hjälpa oss att tapetsera. Så vi hittade några riktigt snygga tapeter så nu är jag ganska nöjd igen:D Det kommer bli så fint när allt är klart!!

På fredag är det finsittning för pedagogerna och det ska bli nedrans kul...ser fram emot det väldigt mycket...förra finsittningen var ju super kul så jag har rätt höga förväntningar på denna med:D Vet dock inte vad jag ska ha på mig än=/ Har ju inga fina klänningar att ta på mig å jag har inte råd att köpa nåt...men något ska jag väl kunna gräva fram ur garderoben!

Pratat lite med min bästa kompis Nina från högstadiet nu...åh vilka minnen jag har från den tiden! Har nog aldrig varit så tajt med någon som jag var med Nina! Saknar henne fortfarande väldigt mycket ibland! Hade så nedrans kul ihop och hittade på massa sjuka saker...hihi...sommar&sol...haha den filmen måste jag leta fram å kolla på! Och vår fantastiska skiva som vi spelade in... den har jag ju här så den måste jag ta å lyssna på nu:D

SARA