Tough Viking Stockholm!

YEAH!  Vi klarade det! Tough Viking. 15 km med 25 hinder!  Helt klart det sjukaste och galnaste lopp jag gjort! Men så jäkla skoj!
 
Bästa laget! Pigga, fräsch och RENA innan loppet.
 
Så jäkla nervösa vi var innan loppet men sen när man väl är igång kommer det fram en liten krigare imon en och man går all in!! Nu har vi krypit runt i lera, klättrat, tagit sig över oändligt många väggar, spryngit genom eld och satt röken långt ner i halsen, blivit påpucklade av stora ruggbypojkar, traskat genom en massa träsk, badat i lera...skulle kunna fortsätta länge till men det går inte riktigt förklara hur galet detta loppet är. Det måste upplevas! 
 
Men efter 2.40 h var vi i mål. Blöta, leriga och höga av adrenalin! Så jäkla skoj!!
 
 
Snabbt i och ur isvaken!
 
Coolaste hindret var kustjägarnas. För krypa under ett nät rätt nerni leran. Simma genom träsket och klättra upp på militärbåten på Bilden.  Där stod en miöitär och skrek på en att öka och slänga sig i på andra sidan. Där väntade en lång simning i kallt vatten innan man nådde fram till några kanoter att simma under och in i ett nytt träsk. Där kände jag lite panik men det var bara att göra det. En lång sträcka med lerbad väntade sen innan man var uppe ur träsket. Helt galet! Också svårt att förklara hur det verkligen var men det är iallafall det sjukaste jag gjort ;-)
 
 
 
Trötta och slitna blev det sen en rejäl hamburgemiddag i våra nya snygga tröjor!
 
Idag vaina jag med en förkyldning. Som ett brev på posten efter att ha varit blöt och kall i över tre timmar igår. Hela kroppen ömmar och alla muskler värker ;-)
 
En underbar helg i stockholm hos bästa helen som avslutades led mysfrulle på stan och massa shopping