På´t igen!

Vilken tur jag har. Redan pigg och kry igen. Tur att det inte blev något långvarigt och trist. Kan Jang gör susen!
 
Så efter jobbet idag, slutar tidigt på torsdagar, så passade jag på att ta mig en tur i skidspåret. Måste säga att det är riktigt LYX att ha skidspår på gångavstång från huset. Inte behöva åka iväg någonstans för att åka skidor. Bara ta skidorna under armen och knalla upp till Skatås på fem minuter! Jag bor helt klart på bästa stället i Götet!
 
De hade förlängt banan lite idag med, upp längre i en backe och jäklar va svår den var. Mitt i den branta backen är det en skarp kurva. Jag ramlade heeeela tiden. Tillslut var det en tjej som jag hade pratat med lite innan som kom ifatt och sa - Nu ska jag lära dig ett bra knep i backen! Ser att du inte är rädd iallafall så den här fixar du snart.
Älskar trevliga människor som gärna delar med sig av sin kunskap. Jag skulle böja mer på knäna, skidan som gick i innerkurvan skulle jag ha tyngden på och låta den följa spåret och "ploga" / trampa med den andra. Låter så lätt! Men det gick ju så fort! Platt fall ännu en gång. Men tjejen stod och hejade på och tyckte min teknik såg bättre ut och sen skulle hon ge sig för dagen. På mitt nästa varv tänkte jag på allt hon sagt och jäklar i min lilla låda! Jag fixade den!!! Wuuuhuuu!! Det va kul! Kommer ha stor nytta av att klara backarna bättre under vasan, det är där man får vila och tjänar tid!
 
Jag tog det väldigt lugnt idag, eftersom jag varit lite krasslig i veckan. Men 15 lugna km fick jag ihop på 1.38.
 
 
/Sara