Underbara semester

Nu närmar vi oss slutet på en underbar semester! Vilket fantastiskt väder Sverige har bjudit på i år! Det har vatt toppen i stort sett hela tiden. Jag har badat så mycket att jag vet inte när jag badade så här mycket en sommar sist. Njutit av alla dagar. Vi har inte varit i göteborg många timmar under semestern utan fräst runt med min lilla golf som tagit oss till Bovall, Ullared, Nässjö/Lunnestorp, High Chapparall, Gränna och Bovall igen, lite smögen och lite fjällbacka! Och i början var vi ju i Dalarna också men det känns så längesen nu! Känner mig iaf väldigt utvilad och nöjd med min semester så nu är jag taggad och ser fram emot att börja jobba på måndag igen. Ska bli så kul att träffa alla gamla och nya jobbakompisar och barn igen :) Och sakna dom som slutat!
Har en massa bilder från semestern så får försöka ta några iaf.
Joel på High Chapparall
Liam, joel och "morfar"
Liam innan bad i vättern efter ett besök i gränna! Till och med vättern var varm att bada i iår. Då har det verkligen vatt en bra sommar!
Texival i Bovall
Texivalen
Fisketur
En härlig kvällstur med tobbes båt.
En dag åkte vi, Lasse och Bettan sotekanalen mot smögen. Stannade på en holme utanför smögen och fikade och sen åkte vi till en annan och badade.
Soola i båten :)
Badar lite
Ett skutt ner i havet!
En härlig kväll med Pontus och Julia nere vid sjöboden
Härlig semester!
Tack och hej!