Startar helgen på bästa sätt ;)

Nämligen med långpass, sushi och Ben&Jerry!
 

Ja idag hade jag planerat in ett långpass efter jobbet. Hade stängningen idag så när jag kom hem var jag ganska trött och seg och funderade ett kort litet ögonblick på om jag bara skulle ta en snabbrunda istället. Men sen kom jag och tänka på att det är mindre än en månad kvar till Lidingöloppet, så det fick mig att hålla mig till planen ;)
 
Med musik i lurarna gav jag mig iväg. Det var till en början riktigt härligt väder, lite småmulet men helt vindstilla och jag sprang längs båda delssjöarna. Så fint där!
 
 
Det är en väldigt kuperad runda och jag pustade och flåsade en hel del. Men jag tänker att det är bra träning inför lidingö att springa långt och backigt. För det är ju inte kännt för att vara en platt runda direkt! Jag börjar bli ganska nervös för Lidingöloppet nu faktiskt. Kommer jag palla att springa 3 mil!?! Vad ska man våga hoppas på för tid? 2 mil springer jag ju på runt 2 timmar. Men jag tror inte jag springer 3 mil på 3 timmar! Den som lever får se helt enkelt! Och om jag nu överlever lidingöloppet så lär jag märka det! ;)
 
Kvällen långpass var inte riktigt så långt men 17 km lyckades jag få till iallafall. Med både sushi och ben&jerry väntades på mig hemma så gick det ju ganska bra ;)
 
Ha en go helg!
 
Sara