Snabba springdojjor

Fick Varvet-tidining förra veckan och där fick man 25 % rabatt på löparskor från XXL. Så vi var där i helgen och jag hittade ett par springskor som jag föll direkt för. Vågade faktiskt mig på att testa något annat än Asics den här gången. Annars har jag bara sprungit i Asics. Men nu blev det ett par Minzo 18. 
Så nu ikväll när John kom hem gav jag mig av direkt och fick då även njuta av kvällssolen.
Skorna känndes toppen. Lätta och mjuka. Benen kändes lite tunga efter jympan dagen innan men det lättadeefter ett tag och sista kilometern var jag äntligen nere på 5.55 tempo, i uppförslutning. Inte varit under 6-tempo sedan innan graviditeten så det var gött att känna att man sakta sakta jobbar sig tillbaka.
 
Mitt PB på milen är 51.39 minuter men nu vill jag träna för att kunna nå mitt mål att springa milen under 50 minuter. Det kommer jag dock vara långt ifrån nu, men det är ju mycket roligare att träna om man har några mål att sträva mot. 
 
På förmiddagen idag tog jag och Sander en promenad ner till havet. Det var helt magiskt vackert. Havet låg spegelblankt och allt var så stilla. Härligt. Vi bor verkligen så fint här och vi kunde verkligen inte trivas bättre.
 
 
Härliga höst! Nu börjar den bästa springperioden på hela året! :-D
 
/Sara