12 km terräng =D

Nu ni alla som tänker följa med på Löparträffen som jag skrev om i förra inlägget så har jag testat ut en slinga som vi ska springa =D
 
Idag är det strålande sol ute och väldigt varmt, så när jag ändå var på droppen i nordstan för att hämta ut våra nummerlappar till Blodomloppet slank jag in på stadium och köpte mig ett träninglinne. Äger nämligen inget och ville ha något ännu svalare att springa i än t-shirt.
 
 
Så när jag kom hem gick jag direkt upp till skatås och utgick från "klockan" där vi ska springa ifrån på löparträffen.
 
 
Här startade jag min Garminklocka och begav mig in i skogen. det var skönt för då kom man undan solen lite. I början var mina ben stumma och stela med grym träningsvärk efter Tisdagens alla grodhopp och intervaller.
 
Att jag inte springer på de små stigarna i skogen oftare! Så härligt och roligt det är. Men grymt mycket mer krävande. Man känner verkligen hur pulsen och benen får jobba utan ett högt tempo. Sådan stor skildnad med terränglöpning!!
 
Tror och hoppas att ni som följer med kommer gilla slingan. Den är rolig och utmanande med båda trail, offtrail och löpning på grusväg. 
 
En liten utmaning längs vägen kommer att bli Getryggen. Men det är det värt för där uppe har vi sen en underbart fin utsikt. Jag vill inte skrämma iväg er nu för alla kan verkligen vara med, vi tar det i vår egen takt så ses vi på toppen =D
 
Svettigt idag uppför getryggen :)
 
 
Men upp kommer man och kan njuta av den fina utsikten och härifrån är det riktigt trevlig löpning!
 
Totalt idag blev rundan nästan 12 km, men då sprang jag lite fel på ett ställe och sen sprang jag hem och inte tillbaka till klockan så jag tror att rundan kommer bli på ganska exakt 10 km!
Låter det som en lockande runda så är alla välkomna att hänga med Torsdag 27/6 kl 18:30, Skatås, Göteborg :D
 
 
Sen var det gött att ta igen sig lite på gräsmattan!
 
/Sara