Springa i sommarregn <3

Ja det kan ju vara bland det bästa! Visst älskar jag sommar, sol och värme. Men när det kommer till löpning så är det faktiskt värdelöst. Jag fullkomligt säckar ihop av att springa i sol och varmt. Den här sommaren har ju bjudit på en hel del fina dagar med strålande sol så man kan säga att självförtroendet dippat lite när det gäller min löpning. Jag har inte alls fått till tempot och känslan utan har mest kämpat mig runt varje gång.
 
MEN idag!! Idag var det runt 23 grader och det droppade lite från himeln. Vi gav oss av på en löprunda efter frukost idag och redan från början kändes det bara gött att springa! Underbar känsla att äntligen få upp lite tempo igen! Det är dessutom ganska kupperat här så då känns det extra bra att man ändå orkar hålla uppe farten =D
Springa i sommarregn är bra grejer det ;)
 
 
Så här glader blir man när det går bra! Inte nog med det. När vi kom tillbaka gjorde vi lite stryketräning i trädgården och jag klarade för första gången att göra en hel pull-ups (eller chins eller va det nu heter) helt själv, hängandes hela vägen nerifrån och hela vägen upp! =D woopwoop. 
 
En liten bild från vårt kvällsdopp igår efter en långpromenad. Det var så underbart skönt i vattnet!
 
 
Jahopp, nu ska vi se va resten av dagen har att erbjuda :)