Kroppen

Visst är kroppen häftig. Vad man kan få den att göra och klara av. Förra året kämpade min kropp med en svensk klassiker, något jag innan det trodde va omöjligt men som visade sig att jag klarade galant.
Sen fixade min kropp att bli gravid och ja under graviditeten gick jag upp 20 kg (😮!!!!) Från 60 kg till 80 kg. En stor omställning i sig men också att bära på en annan människa i 9 månader. Ofattbart.
Sen klarade faktiskt kroppen av en förlossning också och när jag tänker på det nu blir jag grymt imponerad av mig själv. För hur tusan är det egentligen möjligt. 
Och nu efteråt kämpar kroppen med att läka och återställa sig och jag ser fram emot att få komma i grym form igen. Imorgon är det 4 veckor sedan Sander föddes och jag har redan gått ner 12 kg. Resterande 8 ser jag som en kul utmaning för jag hade tyckt det var gött att återgå till utgångspunkt, det hade iallafall underlättat utbudet i min garderob ;-)
Ja men visst är kroppen fantstiskt som klarar av allt detta iallafall, man klarar allt man vill!
 
 
En timmes promenad varje dag försöker vi hinna med. Då sover Sander gott i vagnen och fortsätter sen oftast sova ca 3 timmar. Idag gick vi en promenad och hade kaffestop hos syrran som va hemma och vabba med tre sjuka grabbar. (vi satt ute på altanen och sjuka barn inne) :-)
 
 
Sara