Måndag 31-Aug

En riktigt härlig go fest

Måndag igen då och jag är fortfarande ledig och rastlösheten börjar komma krypande, tur det är insparksvecka fortfarande för då händer det mycket skaer i borran! I Torsdags var det party. Jag och orre gick till Mats och förferrade lite med Mats, Linus och Rasmus, Vi kom dock iväg lite sent så vi missade miss Li som spelade på torget, Så kan det gå, men jag tycker inte hon är bra ändå så det var ju inte så farligt. Gick vidare till Kåren där det var massor med folk! Kul kväll men det blev inte så sent!

Fredag tog vi racerbilen hem och då blev det en skön hemmakväll med mor och far! På lördagen var det dags för Simon och Martins 25-årsfest! Kalaset började vid fyra med tipspromenad om Martin och Simon och sen fem-kamp. Jag hamnade i Bäste Sara-laget. Var var fyra Saror och 4 killar! Och bästa var vi faktiskt för vi vann!! Måste bero på alla Saror!!
  
Säckhoppning, Stapla ved och cykla så sakta som möjligt och sen hade vi irländsjulaftons-stafet med som inte är med på kort

 
Sistar grenen var att hitta massa saker på en lapp. Två av sakerna var bland annat en transa och en pundare. Första bilden är vårt lags transa och pundare, Andra bilden är Oscar som transa vid sitt lag!

  
  
Efter lekarna var det pastasallad och sen drog festen igång på rikitigt! Det var en fantastiskt roligt kväll med dansande, skratt och tjöt! Vi höll på till klockan var tre ungefär då Jag, Orre, Linn och Adam begav oss ner till stugan där vi skulle sova! Där tände vi en brasa för att få upp värmen lite sen förundrades jag och Linn över vilka sjuka samtalsämnen som våra pöjkar hade!! Sen kröp vi till sängs strax efter 4 och jag somnade som en stock efter 12 timmars festande!! Söndagen kan man väl bara säga så här! Bättre dagar har jag ju haft!! usch ja!

Men iallafall en toppen bra fest!!

/SARA

Kommentarer:

1 Petra:

Ni ser ut att ha haft trevligt också! Jag vet, det är tomt. Man blir så van att det ska komma nån på eftermiddagarna. Men som sagt vi syns ju till helgen=) De ska bli riktigt roligt! Kramar

Kommentera här: