Bästkusten

Förra torsdagen for jag till bästkusten och bovallstrand. Bästaste helgen denna sommaren hittills! Hur fint som helst där.
På torsdagskvällen när jag kom tog vi en snabb cyckeltur genom Bovall, sen grillade vi och drack vin med Johns föräldrar och gick en sväng till Tobbe och träffade lite folk!
Fredagen var en heldag som började med ett besök på Nordens ark där vi fick se dom stora tigrarna...John blev kompis med en...
 

Efter det åkte vi till Kungshamn, gick på systemet. Vig for sen vidare till Fjällbacka där vi mötte upp justine och kollade på Ronja Rövardotters klyfta och Camilla Läckbergs mordplats. Såg varken Ronja eller något mord men klyftan var häftig och fin utsikt på toppen. Vi åt en glass innan vi åkte vidrae till Grebbestad där vi vinkade till Denise som hade fullt upp med sina firrar, spanade lite och handlade till grillning. Sen tog vi en tur till Justine som bodde jätte fint ute på landet och fick riktigt kokekaffe :) En snabbtur till Johan och Elias blev det oxå innan vi for tillbaka till Bovall där vi grillade vid havet med lite annat folk och där satt vi kvar och eldade in på natta.
 

På Lördagen träffade vi Johns kompisar från USA och åkte ut med båt och låg och solade och badade på en klippa hela dagen. Sen var det snabbt hem och fixa sig för kvällens 25-årsfest. Jätte kul kväll men dagen efter sov vi halva dagen innan vi åkte till Johns Bror och fru. Jag hjälpte mig baka bullar medans killarna åkte och hyrde film och köpte pizza. Så det blev en väldigt bra söndag det med.

Eftersom jag inte kunde åka på Putte så följde John med hem till småland ett par dagar. Men nu har han åkt hem igen och ikväll ska jag först till Emelie och Johan. Vi ska laga lite mat och ta ett glas vin innan fest i Ormaryd!


Sitter ute i hamocken medans regenet öser ner.

Kommentera här: