Planering

När man ligger hemma och försöker vila upp sig efter en hemsk magsjuka får mann ganska mycket tid över till att surfa runt på nätet, eftersom det är ungefär bara det man orkar med. Men resan närmar sig med stormsteg (1 månad och 10 dagar) och en liten plan på hur vi ska lägga upp det hela vore ju bra. Vi vill dock inte planera för mycket, utan ta det lite som det kommer men en liten tidsplan och ungefär vart vi ska ta vägen efter Koh tao måste vi ju ha.
 
Har spanat runt en massa och kommit fram till att efter Koh tao ska vi resa med buss/tåg ner längs västkusten på Malaysia och stop vi då funderat på längs vägen är: Langkawi, Penang och Pangkor. Någon som varit på något av dessa ställen som har tips eler rekomenderar något av dem?
Kuala Lumpur tänker vi hoppa över helt eftersom vi sen de sista dagarna ska spendera i Singpore och då behöver vi inte mer "stadsmiljö" än det. Vi vill njuta av vackra stränder istället!
 
Bild från Langkawi
 
Bild från Singapore
 
När vi kommer till Singapore som kommer vara de sista dagarna på resan, vi flyger hem från Singapore. Då vill jag ha lyx. Bo på ett lyxigt hotell med fin utsikt och framförallt ska det vara en lyxig, dunderfrukost-buffé :)
 
Kan ni förstå hur mycket jag längtar nu och räknar ner dagarna!!!

Kommentarer:

1 hirre:

ååå kuul o planera. langkawi rekommenderar ja starkt. så otroligt vackert. vi va på penang o pangkor också! jätte fina stränder! penang fanns de mer o göra på än pangkor, de va större o fanns ju lite mer städer än på pangkor.

Svar: Tack för tipsen hirre! Har läst mycket bra om langkawi faktiskt :) Då kanske de blir langkawi och penang då :) vi får se vart det bär av, men bra att få lite tips om ställerna :)
Sara

2 jennycatharina:

vilken bra blogg! kul att ha hittat hit.
och roligt med koh tao, där bodde jag i nästan två år! :)

Svar: Tack snälla du :) kul att du hittade hit :) va häftigt att du bott där. Då gillar du öndå? :). Har du några heta tips. Vet du om de har något bra gym där. Tänkte försöka hålla igång träningen även på resan! :)
Sara

3 jennycatharina:

det är en grym ö om man dyker, vilket var vad jag arbetade med där.
vet inte vilken sida av ön du tänkt bo på, men den är relativt liten så det finns bra möjligheter att springa/vandra runt och över bergen till olika bays.. pranees i mae haad är en av mina favoritrestauranger. billig och sjukt mysig. finns ett par gym i sairee, precis innan jag åkte öppnade ett med AC men jag hann aldrig dit.
du kommer säkert hamna på lotus någon kväll om du gillar att festa.
fråga dig fram, de flesta är väldigt hjälpsamma :)

Svar: Tack för svaret, ja vi har nog tid att upptäcka ön :) Ska iallafall blir superskönt. Tack för tipsen!
Sara

Kommentera här: