Hemfärd!!

Nu har man gjort de här två dagarna som vi hade den här veckan på praktiken. Det är så kul och mysigt avv va med de söta barnen hela dagarna och på tisdag blir det utflykt till djurparken. Kul kul!!

Igår när jag kom hem följde jag med oscar, madde, franken och johanna er till knalle, kollade lite och åt glass och på kvällen hängde vi med emma ner till parke där vi mös med frida å lie folk. Efter det gick vi hem hit och emma slingade mitt hår och kollade på desperate housewifes!! Helen skulle med kommit men hin va spårlöst försvunnen igår...svarade inte på telefonen eller nåt...va höll du hus vännen???

Idag har jag städat och pluggat och sen vid fyra någon gång kommer emma och hämtar oss för då ska vi åka hem...eller hon ska köra oss till henke i sund där det ska bli grillfest...ska bli mycket skönt att komma hem...längta efte mamsen:D

plugga lite till nu!
SARA

Grattis Emma!!!

Idag fyller min söta Emma 20 år!!! Stort Grattis till dig vännen!!!
Det värsta e att här sitter jag och pluggar å sliter när man mycket hellre vill va på födelsedagsfika hos Emmis:(

Första dagen på praktiken idag! dagen gick riktigt snabbt, han dock inte observera så mycket idag eftersom vi har varit på utflyckt...men imon får det bli massa observationer!!! Kul var det iaf och jag trivs värkligen på avdelningen och det va så kul att de flästa barnen kände igen mig och kom till och med ihåg va jag hette!!!

I helgen hade jag, Emma, Malin och Helen födelsedagsfest!! ,ycket luckad fest och det va kul att träffa lite kompisar hemifrån med!! Emelie, Johan, Clara, Anders och Pea kom och firade mig!! Kvällen avslutades på Harrys där det var riktigt kul tycker jag förutom att mitt öga blev helt varigt och rött och kliade som f*n!!!

Emelie och Johan åkte hem ganska tidigt på lördagen och Oscar drog till FFF (FestFöreningsFest) Jag, Pea, Clara och Anders snurrrade runt på stan efter städning av  festlokalen!! Vi hamnade i solen på Café Viskan där vi njöt av värmen och den goda maten!! På kvällen anslöt även Helen till gänget och vi grillade och drack öl/vin!! Blev en roktigt kul kväll den också med massa prat och skratt...mest tror jag vi skrattade åt lilla petra som hade glömt hjärnan hemma den här helgen tror jag=P

Citat från kvällen:
Anders: Såg det fina köttet de hade på maxi...de hade zebrakött
alla: aha coolt
Petra: Va?? vadå?? Va köttet randigt då eller??
Alla asgarvar i säkert 20 min åt petras dumma komentar och retas lite med henne.
20 min senare
Petra: JAHA!!! Ni menar djuret Zebra!!!
HAHAHAHAH...herreguuuuu va vi skratta!!! Lilla petra...hon trodde anders hade sett ett randigt kött!!! hahaha!!!

näpp nu ska jag fortsätta plugga!! På onsdag drar vi hem till småland och lunnestorpaland så då blir det inte mycket gjort så det gäller att plugga som en bäver nu...

SARA

Tomt:(

Ja nu har både mamsen, milla och liam åkt hem:( Mamma åkte hem igår och milla och liam åkte hem idag! Men vi har haft det väldigt bra...vatt ute hela tiden i det underbara vädret...i måndags var vi i ramnaparken och liam var helt galen i alla fåglarna...gick knappt få med honom där ifrån..sen gick vi till en lekplats..men jag tror jag och oscar hade roligast..hehe!

På kvällen firade vi mig lite i förväg med att äta smörgåstårta:D mycket gott, å så fixade vi vårat barbord med!! mycket bra blev det!! äntligen kan man äta normalt!!!

Igår blev jag väckt med sång och paket av mamma, milla, oscar och liam...mamma hade även köpt en bakelse till mig, men det smällde liam i sig..hehe..sötis. Fick massa fina presenter och sen vandrade vi ner på stan där mamma även köpte en rosa rutig fin skjorta!! sen blev det även en lunch i solan på café viskan!! En toppen födelsedag blev det:D På kvällen åkte mamsen hem och jag och milla lagade en thai-soppa, supper gooood!!!! Sen blev det lite vin och desperate housewifes såklart:D

Idag blev det oxå en utedag i solen, men innan vi hann vandra ner till stan hände en lite olyckshändelse...våra fönster i tv-rummet öppnar man neråt, och ett var inte stängt så det ramlade ner på liam och han fick det över sig..så stackars lill-killen blödde näsblod och fick fläskläpp:( stackars killen!!!

på stan blev bjöd millis på lunch på jensens böfhause...jätte gott var det men otroligt lite så ingen av oss blev mätta så vi gick till parken och köpte en glass med:D

Nu har alla som sagt åkt hem och det är så nedrans tomt...är helt slut efter att sprungit efter liam i 3 dar men ändå otroligt rastlös...vill göra nåt men det e ju igen som kan...:( får väl se om det bli nåt imorgon istället...men jag vill göra nåt nu!!! grilla, picknick...vad som!!!!

Får väl tjata på oscar att vi ska göra något...
Sara