Pyssel

Igår for vi fram och tillbaka precis som man ska dagarna innan jul och stressshoppar! Mammsen och jag for runt i massa affärer och jag skratta så jag dog åt mamma när hon var nära på att lägga tillbaka sin använda tandpetare bland de nya när man fick ta ost i en affär! (det var kul då).
Sen åkte vi hem och jag slängde i mig lite mat innan jagfor till äng och åkte 6 km skidor. Sen hem i gen och in i duschen och sen vidare till Pea. Där pysslade vi och tog oss ett glas vin, åt thaimat och kollade på bästaste bästa Eclipse :)

Här är våra kort som vi gjorde idag!Ikväll blir det uppestiiarkväll med halva familjen! Resten av ligan kommer imorgon! Då blir det fullt ös medvetslös som vanligt när alla är hemma :)

Jullov!

Om man kan kalla det jullov så är det iallafall det jag har nu! Detta jullov innebär massa plugg! MEN det är ju också det sista jag gör i lärarutbildningen så det ska jag välkunna stå ut med! Har man skrivit ett examensarbete så känns det som att man klarar vadsomhelst nu ;) Credot är jag typ klar med och har nu påbörjat den sista individuella inlämningen! Vet inte riktigt vad de vill få ut av den men de e la bara å skriva på.

Johns 25-års fest i helgen blev kanon! Bästa festen på lääänge minst sagt! Åh shit vilket lyxigt kontor han har med relax avdelning å hela köret! Denna kväll går inte återbeskrivas utan den måste upplevas ;) Den innehöll iaf massa räker, lekar, glass, sång, bastubad, föreläsning om kärlek och alkohol. lyckat lyckat!

Nu är jag hemma å de småländska skogarna igen. Så skönt att vara hemma lite och njuta innan allt drar igång. Med jul och sen åker vi til idre :D wiiiiieee!! Har tagit mig en liten skidtur idag men ska åka iväg till Äng sen när mammsen kommer hem för där finns det spårat elljusspår. Perfa!
Nu lite mera plugg!

Uuunderbart!!

Har haft fantastiska dagar i Sälen med bäste Hirre. Massa längdåkning, lite slalom och finslip av c-uppsats som har lämnats in idag.


Titta mamma, jag har hjälm :)

Nu längtar jag ännu mer till Idre :) Igår vatt det sista torsdagsfesten ever och utgång på X&Y.
Nu har vi gjort vårt där!

 
 

Ikväll blir det fredagsmys hos hanna.:)