Äventyyyr =D

Igår plockade vi fram allt vi ska ha med oss. Det är kul att packa tycker jag, man känner att det är nära och man har förväntningar över vad som snart ska komma! Vi funderade, tog bort och la till. Hinner säker ändra mig ett par gånger till innan jag blir helt nöjd! 
 
 
På eftermiddagen åkte jag ner till stan och ,ötte upp min fina vän Clara för en fika! Mysigt och tiden gick snabbt och helt plötsligt va klockan halv sex och Clara började jobba. Jag mötte upp John och vi gick först till 4-Gott och köpte godis till Bion senare och för att ha på resan. Sen hade vi en supermysig och väldigt bra kväll tillsammans! Kändes som en bra start på semestern!
 
Clarion Hotell fast helgen innan Jul.
 
Vi var först på Clarion Hotell och tog en öl, sen var vi på Woods och åt god mat. Vi pratade massa om resan och tiden flög iväg igen och det blev dags att skynda bort till Bergakungen. Mammas pojkar skulle vi se. Den var rolig men egentligen inte speciellt bra ;) Men några goa skratt fick man iallafall och Mia Skäringer är ja bara bäst! :D
 
Idag då har det städats och fixats hela dagen lång! Lasse och Bettan (Johns föräldrar) kom nu på eftermiddagen. De ska köra oss till flygplatsen imorgon. Kul att ha någon som vinkar av en ;)
 
Precis när de kom gav jag mig ut på en sista springtur! Men det gick trögt idag faktsikt, inte alls samma styrka i benen som jag hade sist jag sprang då jag faktiskt hade ett bättre medeltempo än jag trodde. 5,32 i snitt och det blir faktsikt mitt nya rekord :D. Det blev bara en runda på 6,5 km idag men det var skönt att bara komma ut lite. Nästa runda blir barfota på stranden i Thailand :D
 
Nu är jag supertaggad och pirrig!! IMORGON DRAR VI!!! Jippi!!!
 

Ska försöka uppdatera här när jag kan så vi får se när vi hörs nästa gång!!
 
GÅTT NYTT ÅR!!!!
 
 
 

Mitt 2012

Mitt 2012 har varit ett väldigt bra år! Har ju ett tag nu hållit igång träningen. Men det här året hände något i min träning. Jag fann löpningen på ett helt annat sätt än tidigare och jag har trappat upp träningen mer och tränar mer målmedvetet.
 
Januari
 
Under Januari blev det mycket pass på friskis och testade mycket nya pass. Men mest fokus låg just då på längdskidor eftersom jag och Emelie skulle köra Tjejvasan i Februari. Andra gången för min del.
 
Februari
 
Åkte mycket till Nässjö för att träna längd! Var i bra skidform och så nedrans taggad för Tjejvasan! Mitt mål var 3 timmar och jag är ganska säker på att jag hade slått det.
 
 
MEN va häder då till Tjejvasan! Jag får influensa!!! Så ledsen jag vatt :( Men vi följde ändå mmed upp till Leksand och hejjade på Emelie!
 
 
Mars
 
En tur till Sälen, Lindvallen blev det med hela Phede-gänget! Superskoj och massa svischande i backarna!
 
 
 
Det var i mars jag började upptäcka löpningen mer och började springa mer och mer regelbundet. Jag upptäckte, till skildnad från innan, att jag tyckte det var riktigt kul att springa!
 
 
April
 
En månad med massa skoj! Det brukar ju vara så när våren kommer! Vi i kompisgänget bokade vår vandringsresa längs kungsleden och vi tog oss därför under Påsken en liten smålandsvandring. 
 
 
 
Jag började även med lite mer hammaträning och lärde mig mer hur man kan träna med pilatesbollen. Som jag nu använder mycket!
 
 
Sen fyllde jag ju även 25 år och jag och Tess hade en hejdundrans superskoj fest tillsammans!
 
 
Av mamma och pappa fick jag i födelsedags present min fantastiska och välanvända Garmin Klocka! Klarar mig inte utan den nu ;) hehe
 
 
 
Maj
 
Skruvade upp cykelträningen lite mer för snart var det dags för första delen i Göteborgsklassikern som jag och min syster skulle genomföra under 2012.
 
 
 
 
Det blev också en hel del vandring för att testa all utrustning och gå in vandrakängor med mera inför sommarens vandringsresa!
 
Vandring med tess och tony
 
Vättlefjällsleden 25 km.
 
 
 
Dessutom hann jag med en del lopp under maj månad.
 
Vårruset:
 
 
Hisingen Runt -  Första delen i GöteborgsKlassikern!
 
 
 
Juni
 
Startade månaden med ännu ett lopp. Blodomloppet! Jag sprang för första gången milen under en timma som då var mitt mål för sommaren. Tänk va jag har utvecklats sen dess!!
 
 
 
Mer vandring blev det också. Inte långt kvar till sommarens stora utmaning!
 
 
 
Dessutom blev det en hel helg i cykelstaden Motala! Jag och Emelie körd tjejvättern på Lördagen och Johan och John körde halvvättern på söndagen!
 
 
 
Glad tjej som kom i mål på 3 timmar och 52 minuter. och med den cykeln dessutom! Helnöjd! 
 
 
Coola killar som gjorde ett kanonlopp. 15 mil på 4:57!
 
Jag blev frälst i cyklingen och investerad då efter dessa två cykellopp i en racercykel!
 
 
 
Juli
 

Semestern börjar och så även vårt äventyr i norr! Bland de bästa resorna jag gjort! Vi vänner gjorde verkligen den resan till det bäst någonsin och jag är så glad att jag gjorde det just med dem! Vandring längs Kungsleden i 5 dagar och besteg kebnekaise på vägen upp! Läs om Toppturen här. Bland det häftigaste jag varit med om!
 
 
 
 
Mera äventyr med fina vänner vill jag ha!!
 
Augusti
 
Jag tränade hårt för att springa Midnattsloppet här i Göteborg i slutet av Augusti! Målet var att springa på 55 minuter! Men otur igen och vaknar upp ute hos min syster samma dag som loppet och är super dunder förkyld och feber :( Blev inget lopp för min del men John sprang, jag vill ha revanch 2013! Då jäklar ska de bli av!!
 
Men ett annat lopp blev det iallafall och det var andra delen i Göteborgsklassikern! Nämligen Delsjösimmet!
 
 
Snygga va ;) hehe
 
September
 
Jag och Clara började springa med GöteborgsVarvets löparkvällar som leds av en springklubb, solvikingarna, här uppe i skatås. Bra springträning och man fick bra tips på intervaller och teknik.
 
 
Ännu ett lopp i slottskogen. Denna gången var det iForm-loppet!
 
 
Oktober
 
Jag sprang för första gången 14 km, som då var det längsta jag sprungit. Mycket fokus på löpningen blev det under hela hösten! Men hittade även tillbaka till spinningen som jag kört en hel del!
 
 
 
November
 
Löpning, löpning och löpning. Tur att löpning aldrig blir enformigt. För det finns en miljon olika sätt att göra det på och olika rundor!!
 
November startades med det tuffaste loppet jag någonsin varit med om! Sista delen i GöteborgsKlassikern, Finalloppet. En dag när regnet vräkte ner. Terränglopp ska inte underskattas. Jäklar i havet va jobbigt det var! Men så sjukt kul! Klafsa runt i lera!!
 
 
Därmed var GöteborgsKlassikern gjord och en av de första att någonsin göra en!
 
Jag slog också mitt distansrekord och sprang 17 km :D
 
 
Sen testade jag för första gången att springa med Göteborgs Running Club. Sjukt kul och sjukt jobbigt! 
 
 
 
Gjorde stora framsteg under november med löpningen. Kul och motiverande när man ser sina framsteg :D
 
December
 
Upptäckte att jag faktiskt klarar av att springa på morgonen innan frukost och hur smidigt och bra det går att springa hem från jobbet ibland :) 
 
 
Morgonlöpning och frulle :D
 
 
Fick med mig min kära sambo på ett GRC-pass
 
 
Långlöpning med Göteborgsvarvet och solvikingarna i massa nysnö blev det med. Här imellan under hela året har jag ju såklart även avverkat massor och mängder med pass på friskis!
 
Ja så såg mitt Träningsår ut i korta drag (fast ändå långt) hehe. Nu ser jag fram emot nya mål och utmaningar 2013 :D
 
 
Hoppas ert år varit lika bra som mitt :D
 
/SARA
 
 
 
 
 
 
 

Tjohoooo

Jippi HURRA!!! Nu har jag semester!!! Tjoooohoooo va GÖTT ;)
 

Smidig dag på jobbet idag. Inga barn men jag och Kristina fick en hel del annat gjort som inte hinns med annars! Sen for jag hem och packade ner julen. Ville inte ha det kvar när vi kommer hem i februari sen så nu är julen över i mitt hem iallafall!
Sen började jag titta på vad jag ska ha med mig. Åååååh va härligt det känns att ha 6 underbara veckor framför sig med sol, bad och äventyr!
 
 
Efter fixande och donande kände jag för en springtur så det fick det bli. Gav mig iväg upp till skatås men insåg att 8:an är nog det enda alternativet just nu. På alla andra runor såg det ut så här:
 
 
Inte helt lätt att ta sig fram här utan skriskor!
 
Men tog mig 8:an runt i ett gött tempo med ett snitt på 5.42 min/km. Min Garminklocka är verkligen det bästa! Så kul att se hur man utveklas. Lyssnade på bra musik och njöt verkligen av springturen! Jag älskar verkligen att springa! Och nu efteråt sitter jag här och känner mig så nöjd och glad! Bara ett vanligt springpass i mängden. Men va bra man mår av det!! Endorfinerna bubblar i kroppen ;) Önskar alla fick uppleva samma känsla som jag får av löpningen!
 
 
Efter plankan och lite magträning var jag väl vär den go semesteröl
 

Ha en fin fredag!! :) Nu blir det tacos!!
 
/Sara