Tisdag 28 feb

Idag är det tydligen dagen då det är tjejerna som ska fria. Tror inte jag kommer göra det idag, men man vet ju aldrig ;)
Tillbaka på jobbet igen och man inser ju att man faktiskt har valt det absolut bästa yrket när man kommer tillbaka och de kommer springande och slänger sig på mig och ropar - sara du är tillbaka, åh vi har saknat dig. Det var knappt barnen släppte mig idag. Så mycket mys och gos har det blivit idag och det är ju bland det bästa som finns. Krama på alla mina troll! - Nu ska du väl aldrig vara borta mer. Va det en tjej som sa. Det kunde jag ju inte lova riktig. För jag ska ju faktiskt vara borta en fredag nu i mars. För då är det skidresa till sälen som står på schemat.
Jag slutade tidigt idag så åkte hem och satte mig med mina kort jag framkallat. Har klippt, joxat och klistrat. Men upptäckte att det fattas massa så ska framkalla några till. Kul att mixtra ihop sitt eget album än att bara sätta in dom i färdiga plastfickor tycker jag :)
Nu väntar jag på att John ska komma hem från jobbet så ska vi ta en promenad. Det är ju vår ute idag, + 10 C!! Längtar efter att börja träna igen men får nog vila kroppen några dagar till tyvärr :/
/Sara

Måndag 27/2

Envis och seeg sjukdom detta. Idag är det måndag och jag är hemma. Men planerat sista dagen idag. Så imorgon ska jag tillbaka till jobbet igen och jag längtar faktiskt efter alla mina små troll nu. Det ska bli härligt med lite liv och rörels igen, krama och tjata på alla busar igen!
Helgen har spenderats i Dalarna. Jätte mysigt men samtidigt väldigt kämpigt eftersom jag inte varit frisk. På lördagen var det ju dags för tjejvasan. Vädret kunde inte varit bättre. Soligt och fint och perfekta spår. Detta gjorde ju en ännu mera bitter att man fick stå jämte spåret och kolla på alla glada peppade tjejer som skidade fram i detta härliga väder. Men det var också kul att kolla på Emelie och hon gjorde jätte bra ifrån sig.
Väntan innan Emelies start. Hon laddar upp med lite yoghurt.
Pricis i starten
Längs spåret. Emelie är i mitten där men man ser inte att det är hon..
På kvällen åt vi god mat, drack lite vin och kollade på mello!
Nu snöar det ute igen, jag som var redo för våren nu. Men det känns som att den är på väg i alla fall. Mamma och Pappa åker till Thailand imorgon. Vad hade man inte gjort för att få följa med där. Men nu går det snabbt och snart är sommaren här!
/Sara

Lopp

Även om jag missar tjejvasan nu så har jag ju faktiskt en hel del andra lopp att se fram emot som jag är anmäld till :) Att delta i olika lopp tycker jag är superkul dels för att man får sådan bra motivation till träning sen får man ju faktiskt en go kick efter man gjort ett lopp. Stämningen och känslan på alla loppen brukar ju också va jätte härlig :)
* 8 Maj är det vårruset i Göteborg
* 20 Maj är det hisingen runt på cykel. 5 mil. Första grenen i Göteborgsklassikern.
* 9 Juni tjejvättern 10 mil, cykel.
* 7 Juli vansbrosimmet.
* I Juli har vi ju en 4-5 dagars fjällvandring inplanerad också. Inget lopp men en bra utmaning :)
* 18 augusti Göteborgssimmet i Delsjön. Andra grenen i Göteborgsklassikern.
* 25 Augusti Midnattsloppet i Göteborg.
* 3 November Finalloppet. 1 mil teränglöpning i skatås. Sista grenen i Göteborgsklassikern.
Ja så lite har man ju att se fram emot och träna för :)