Langkawi

Igår lämnade vi Thailand och begav oss mot Malaysia. Det var den värsta båttur jag någonsin vatt med om. Till och med John tyckte det var hemskt som ändå är väldigt båtvan. Stora vågor hindrade inte den galna thailändarn från att köra full fart så vi bokstavligen flög upp på vågorna och stora vågor bara sköljde in över oss hela tiden. Dyngsur från topp till tå, fruktansvärt illamående och dödsångest. Trodde ärlugt talat inte jag skulle överleva. Men det gjorde jag och bestämde.mig direkt för att jag INTE tänker åka båt till fastlandet aen för att ta buss till singapore. Så igår bokade vi flyg den 3:e istället. Inga mer båtar!!! Langkawi tycks vara helt ok. Väldigt billig öl. Köpt öl för ca 4 kr styck igår :) Det finns mycket att se och göra här. Även en hel del shopping. Dock är inte stränderna och vattnet så bra här. Vattnet är grumligt och när man jämför med koh lipe så blir man ju lite kräsen. Första doppet idag kände jag hur det brände till som fasen på foten och upp på ena benet. Jag fick panik och rusade upp ur vattnet. Brände som tusan och blev röd, knottrig och svullen. Livräddarna sa att det var brännmanet och sprutade något på foten och benet. Det sved rejält först men sen la det sig. Nu är jag bara stel och öm i foten. Så alltså inga mer bad här tack. Vi får hitta på annat än att sola och bada! Man börjar faktiskt lite smått längta hem nu.Ska njuta av det sista nu men skönt ska det bli att komma hem till sitt liv igen, komma igång med träningen och sen har vi ju faktiskt ett brölopp att tänka på med. Inte vårat då utan några av våra bästa vänner som gifter sig i sommar och jag och John är värdpar! Ha de fint alla!

vandring och snorkelutflykt!

Jag har sakta börjat smälta det nu att jag faktiskt är förlovad! Men tittar 100 gånger om dagen på ringen och får ett gött lyckorus i hela kroppen. Så lycklig att jag träffat den finaste som finns <3 Igår låg vi på standen på förmiddagen. Men efter lunch bestämde vi oss för att upptäcka ön lite. Vi vandrader runt och spanade in andra stränder och upptäckte att vi valt den bästa stranden. Men shit va vackert det är här. Det är nog den bästa ön i Thailand jag har vatt på. Den är liten och söt. Mysig gågata rakt över ön med små affärer, restauranger och barer. Vattnet är otroligt klart och sanden är som mjöl. Men den är liten så några dagar här räcker. Idag var vi på snorkelutflykt. 8 svendka va vi i båten och alla var trevliga och goa. Första stället vi stannade på blev lite kaotiskt. Först tappade en syklopet så john fick dyka ner och hämta det. Det var bra djupt där vill jag lova. Sen var det stora vågor så lite otäckt var det. Det blev jätte strömt och svårt att simma. Poff sa det och mitt spänne på bikinin gick sönder så aldelses naken om tuttarna fick jag springa upp på båten och byta. Ja alla fick ju sig ett gott skratt iaf. De andra ställerna va bättre. Mindre vågor och fina fiskar. Vi åt lunch som vi hade med oss på en öde ö. Och stannade på en annan ö där det kryllade av vilda apor som vågade sig fram för vi lockade dem med melon. Varje kväll här går vi till en bar på standen som har goda drinkar. Så mysigt. Imorgon blir det sista hela dagen här för den 29:e tar vi båten över till Malaysia och ön Langkawi. Vi får nämligen inte va kvar längre i thailand sen.
Jag kan bara.lägga ut bilder på bloggen från instagram för de kan inte laddas upp annars. Så därför blir alla bilder förstora Ha de så gött där hemma. :) än har vi ett tag kvar att njuta av värmen!

Paradiset på jorden!!!

Just nu befinner vi oss på Koh Lipe. Efter många timmars resa. 8 timmar nattbåt, 6,5 timmar buss och sist 1,5 timmar båt igen. Det här är klart den finaste ö jag sett. Sanden är som mjöl och vattnet är så klart. En mysig gågata med mysiga restauranger. Inte nog med det. På världens vackraste plats förlovade sig jag och John! Min finaste gick ner på knä till solnedgången på Koh Lipe. Jag.är världens lyckligaste!!! <3