Happy Halloween :)

Idag är det Halloween! Firade väl inte jätte mycket på jobbet direkt, mer än att vi klippt och klistrar massa spöken och gjort pumpo. Men det var mysigt :)
 
Annat skoj idag är att idag är det exakt 2 månader kvar till Nyårsafton. Vilket innebär exakt 2 månader kvar till THAILAND!!! :D
Med andra ord är oktober slut och det har vatt en helt okej träningsmånad.
 
Så så här blev den här månaden (ser att jag inte fick med söndagen men då brukar det alltd bli en långpromenad  om det inte blir någon annan träning)
 
Ikväll blev det löpning med Clara. Vi gav oss ut i mörkret på 8:an och det flöt på superbra. En ganska lugn springtur blev det men nästan 9 km blev det och det är ju inte fel :) Så kul att ha en springkompis, särskilt nu i höstmörkret. Det gör det lite lättare och roligare att ta sig ut. För känslan efteråt är alltid bra! :) I love running ;)
 
 
På Lördag det terränglopp, Finalloppet, här i skatås som gäller. Sista delen av Göteborgsklassikern. Sen blir man en av de första att ha gjort en Göteborgs Klassiker! Kul. Ser jag fram emot och hoppas att vädret är okej iallafall!

Rääääkfrossa!!!

Njaa, inte riktigt men kanske! Har varit på salgrenska allergimottagning idag och påbörjat en utredning av mina allergier. Först ett vanligt pricktest med 12 stick i varje arm. Hela armarna svullnade nästan och många av prickarna gav utslag. Men störst var jordnötter men faktsikt nästan inget på räka!
-Oj du är en såndan där överkänslig typ! sa läkaren när han såg mina svullna armar. Men han sa iallafall då att min räkallergi har gått ner och om jag vill kan jag lite smått börja testa att smaka på räka någon gång, antingen hemma eller komma tillbaka till salgrenska och göra smaktest. Men det känns lite fånigt att sitta på ett sjukhus och äta räkor. Hemma blir bra med epipenn och John i högsta hugg ifall de skulle vara något ;) Men det går nog bra. Känns bara väldigt konstigt när man inte ätit skaldjur på så länge och så nu kan man bara helt plötsligt börja igen. John blir ju väl glad iallafall!
 
Sen gav det utslag på Häst, Hund, Katt, Hasselnöt, Valnöt (alla nötter), Mandel, Björk, Råa morrötter, Rå potatis, Äpple, Timotej och mest på jordnötter. Jordnötterna ska de göra ytterligare en utredning på så fick ta extra prover på det som skulle skickas till lab för att se vilken sorts jordnötsallergi jag har. Den som hänger ihop med björkallergi eller egen allergi. Är det en egen allergi så är det mycket faligare!
 
Ja men det känns ju iallafall väldigt skönt att äntligen veta lite mer vad man egentligen inte tål. Nu har jag ett helt lager av medecin att hämta ut ;)
 
Så nu tänkte jag sätta mig och försöka göra en lista på engelska och thailändska över mina allergier som man kan visa adun och när man är och äter i Thailand sen så att man inte får i sig något knasigt! Dom lagar ju mycket av sin mat i jordnötsolja :/
 
DET ÄR JU FÖR TUSINGEN BARA 2 MÅNADER KVAR TILLS VI DRAR!!!!!!

Skööna söndag

Hade ingen aning om att man skulle ställa om klockan idag men så var det visst och det var ju skönt att få tillbaka en timma :) 
 
Jag var lite berädd på idag att detta skulle bli en seeegdag med bakis häng i soffan. Men jag vaknade och kände mig riktigt på topp och gårdagens fest kändes bara av lite svagt! Gött! Vi käka lite frulle sen gav vi oss ut i det fina och kalla höstvädret. Gick från oss till Salgrenska. Där spanade vi ut så jag vet vart jag ska ta vägen när jag ska dit på Tisdag för en allergiutredning. Sen gick vi upp till ett vattentorn på Guldheden som har fik längst upp. Wow vilken utsikt!! Kanske inte bästa fiket men helt okej, men utsikten var fantastisk, särklit en dag som denna!
 
 
 
 
 
Vi gick sen en sväng i botaniska trädgården och sen bort till slottskogen. Det blev en rejäl runda på 12 kilometer! Härligt!
 
Nu blir det Tacos, Film och Godis :)
 
/Sara