Lite till bilder och film från Tough Viking

Precis hemkommen från en svettigt All Hill-pass med Göteborg Running Club! Lika roligt, jobbigt och tufft som vanligt! Med mig på passet idag hade jag både Clara och Matilda! Jätteskoj! Bra kämpar tjejer!
 
(Lånade din bild Matilda)
 
Men en anna tjej som jag känner var och tittade och fotade endel på Tough Viking i lördags. Så jag tänkte visa en del bilder från hennes blogg.
 
Starten
 
Clara, en del av min hejarklack med vår team-skylt. När jag gift mig sen kommer jag heta Sjöberg.
 
Dessa skulle man ta sig förbi först
 
Cool bild från deras facebooksida från de brinnande höbalarna som man fick springa igenom.
 
Här kommer vi
 
 
 
 
Sen springer vi iväg till nästa hinder
 
Som var väggen
 
 
 
Jag lyckades inte komma upp men syrran gjorde. Vi andra fick göra våra 30 straff-armhävningar. ;-)
 
Sista innan mål var strömsladdarna. Jäklar vilka stötar man fick. Ont som tusan gjorde det och benen bara flög undan när man fick en stöt.
 
Här kommer Maria också som fick vara med i vårt lag!
 
 
Tjoohooo VA SKOJ DET VAR!! Toughest Viking i Stockholm i Augusti tjejer? :-)
 
 
Här kommer också en film från loppet från deras facebooksida. Där kan man se de olika hindrerna.
 

Tough Viking Möhippa!

Mina när och kära underbara vänner känner mig allt för väl!
 
Kl.9:00 står ett gäng, syrran och vänner, och bankar på dörren. Ooooohhh, då börja magen och pirra! Min MÖHIPPA skulle ske! Ingen aning om vad som skulle hända fick jag en backlissta och utklädd med flytväss, fisk och slöja.
Vi satte oss på spårvagnen och nere vid Liseberg klev vi av. Åh skönt tänkte jag, det blir något så oskyldigt som 5-kamp på Liseberg. Men nähe, vi gick vidare till Korsvägen och där hoppade vi på spårvagn 6. Ja den går ju till slottskogen tänkte jag. Kanske picknick och något annat trevligt! (för jag hade helt glömt bort vad som pågick i slottskogen denna dag)
 
Väl där såg jag ju det! TOUGH VIKING! Nääää, inte kan ni va så galna att jag ska göra det DÄR! Ingen svarar något. Tar med mig till nummerlappsutdelningen och min vän Tess hämtar ut min nummerlapp! Men näää, jag höll på att bryta ihop och hela jag skakade! JAG VILL INTE SJÄLV!!! Men då såg min syster att jag såg alldeles livrädd ut så då erkände hon och min vän Helen och Kate att de skulle köra med mig. Phu, då kändes det genast lite lättare!
 
Lite väntan och nervositet innan start, fler vänner anslut och det var helt underbart att alla hade samlats där för mig! Så himla glad jag var! Vilka fantastiska vänner!
 
Så sjukt taggade var vi sen och träffade på en till vän som startade samtidsigt som oss så hon fick ansluta i vårt lag. Starten gick och första hindret av 19 var ruggbyspelare med stora kuddar som bufflade på folk så alla flög hejvilt. Vi klarade oss precis och smet snabbt förbi. Vidare till isklatt gyttjebad, vattnet har ju inte hunnit bli så varmt i april. Lite panikkänslor när jag insåg att jag inte nådde båtten men det var bara att kämpa på. Klättra upp för ett nät och sen iväg.
 
Vi körde som ett team hela vägen så klart och hjälpte varandra över alla hinder. Vet inte hur många containrar jag tagit mig över längs banan men det är ett gäng. Mycket klättra och krypa. Enormt mycket brant upp och ner. Sprungit genom brinnande höbalar, ålat ner i ett rör ner i vatten. Gått armgång så långt som jag aldrig någonsin klarat innan. ( Klarade man inte hindrarna så fick man göra 30 armhävningar)
 
Svårast var väggen. Som en enorm ramp som man skulle ta fart och försöka ta sig upp för med hjälp av folk där uppe. Jag var såååå nära att klara det men det gick inte. Syrran däremot var GRYM och var den enda i gänget som fixade det!
 
De sista utmaningarna var att hoppa ner i isvatten och under ett hinder. GALET KALLT! Hela kroppen och huvudet bara krampade när man kom upp. Sist men kanske värst var att springa genom vatten och sen eltrådar. Man fick enorma stötar så jag bara skrev när jag sprang igenom. Benen bara vek sig under en. AJ vad ont det gjorde. MEN SEN VAR VI I MÅL. Det ROLIGASTE jag banne mig gjort! Jäklar vilken kick man fick! Fy fasen va kul!!!
Jättedålig kavlite eftersom jag tagit screenshot från mina vänners bilder då jag inte hade tillgång till min mobil på hela dagen.
 
Efter målgång va det snabba puckar, in lerig och blöt på spårvagnen och åkte ner till Hagabadet där mina underbara vänner hyrt eget rum med pool, bastu, vin, frukt och DUSCH!! haha. Försökte skrubba mig i evigheter, men leran satt som tusan! Men så underbart det var med spa efter den där tuffa utmaningen!
 
 
Efter spa åkte vi hem till Tess där hon fixat mat och tårta. Det blev vin, lek och tjöt!
 
VÄRLENS BÄSTA MÖHIPPA! Jag hade aldrig kunnat fått en bättre! Ni träffade verkligen heeelt rätt! Kanske inte många blivande brudar som hade velat bli utsatt för det jag blev, men mina vänner visste att detta var jag! Jag älskar ju sådant här! 
 
Idag har jag en hel del blåmärken och skrubbsår, HELA kroppen är öm av träningsvärk och jag har upptäkt muskler jag inte visste fanns! MEN det var det värt och va jag är nöjd och glad med dagen. Här ett härligt lyckorus i magen!! :-) Det här kommer jag leva på länge!

Tusingar

Visst är det underbart väder! Men inte lika härligt när ögonen kliar så att man har lusst att slita ut dem och lägga dem i ett kallt glas vatten!
Men som tur är har jag inga problem med andningen så springa går bra!
 
Igår blev det löpning med GöteborgsVarvets löparkväll. Tusingar stod på schemat och när det var gruppindelning fegade jag lite och valde en lättare grupp än sist. 
 
Jag borde såklart valt samma som förra gången för jag "vann" alla tusingar långt före resten av gruppen...eller va va väl tre stycken som va ganska jämna som drog varandra och höll uppe farten. Men det är ju lättare att pressa sig i en grupp där flera är snabbare än en själv så nästa gång ska jag inte fega. Men jag fick ju iallafall en extra tusing ;-)
 
Imorgon har jag och John planerat ett backpass med cyklarna innan vi tar fredagsmys. :-)