Freedag!!

Götte med fredag idag. Startade helgen med en springtur. Och jag bara ääälskar min nya mobil. Runkeeper och sptify gör det mycket roligare att springa.

Detta fantastiska armbandet gör det ju dessutom lätt att få med sig sin gigantiska mobil på springrundan :)
gick super att springa och nu laddar vi för en go fredgaskväll hemma med hemmabakad pizza. Imorgon drar vi till Bovall för hummerfets med Johns släkt.

Stockholm

Åh vi har haft en fanstastiskt superbra helg i stockholm. Bott hos Anna. Så härligt att träffa henne igen!
Något vi lärt oss under denna helg är att inte låta mig vara ansvarig för biljetter. Jag är inte bra på det. Först flygbiljetten tog jag fel på tid och vart vi skulle landa. Sen Biljetterna till Britney spears. När vi stod där utanför upptäckte vi att jag bara hade med 3 biljetter. En var helt borta. Jag höll typ på att börja gråta och var beredd på att missa konserten. Men det lösta sig som tur var!!
Jag har också lärt mig att jag verkligen gillar att vara på besök i Stockholm, MEN jag skulle ALDRIG vilja bo där. Göteborg är helt klart bäst.
Kollar utsikten på mariaberget på söder
Vi har åkt massa tunnelbana och buss, det tar verkligen lååång tid att ta sig fram i denna stad.
På lördagen blev det lite fest med goda drinkar
Jag och petra surplar mojitos
Tess och Emina
Sara, Anna och Jag. Sen var vi ute och dansade till 4 på morgonen. Sen tog det "bara" 1,5 timma att ta sig hem.
Petra tess och nina utanför globen.
Tess och petra är förväntansfulla
Jag och Nina i väntan på Brittan
Det var ju inte så lätt att ta bra bild med mobilen men här sitter hon i en gunga som hissades upp högt i taket.
Det var verkligen grymt bra allting. Så pampigt och häftigt. Sjukt bra!! Sen satt vi väldigt nära med och såg allt bra!
På måndag morgon var det dags att säga hejdå till stockhol och åka hem.
Nu är jag hemma efter vatt på Bio, Jägarna 2, med Clara och Becca. Den var jätte bra. När jag kom hem hade John köpt rosor till mig och lagat god mat. Han e väl för fin :)

Nya rummet

En liten bild från en del av nya rummet. Så snyggt vi fått det där inne. Fattas bara nytt skrivbord, lite på väggarna och en ny bokhylla eller någon hylla av nåt slag iallafall.
Denna veckan är jag själv hela veckan. John är i stockholm med jobbet. Saknar han såklart. Tyst å tomt här hemma. Men samtidigt lite skönt att bara få va för sig själv!
På jobbet är mina kollegor borta, en sjuk å en bortrest, så jag är själv med två vikarier. Två jätte bra vikarier men våra barn hanterar detta med vikarier inte lika bra dock. De lixom flippar helt och ska testa alla gränser. Så idag när jag kom upp efter rasten möts jag av GLITTER!!! Det var glitter högt och lågt. Fy fasen för glitter. Vill aldigr mer se glitter!!! De hade iaf tagit en stol och plockat fram ALLT glitter vi har (Högt upp i ett skåp). Vi har dessutom ganska mycket glitter, eller hade. De tyckte näligen det var en bra ide att kasta ut ALLT glitter överallt!!! Fy fasen va vi städade sen, å fy fasen va jag skällde (på ett inte alls pedagogiskt sätt) och fy fasen vad de skämdes sen. Alla barn gick glittrandes hem idag iallafall.
Skulle träffat clara efter jobbet idag men haft hemsk huvudvärk idag (till råga på allt) så jag åkte hem istället å vilade. Får inte be sjuk inför helgen. Då ska ju jag till Stockholm. När john kommer hem åker jag dit ;) Vi ska hälsa på min gamlas gymnasiekompis Anna, shoppa och så blir det utgång på lördagen och på söndagen ska vi på Britney Spears
Imorgon ska jag ta nya fina bilen till jobbet för när jag slutat ska jag hämta Liam och Joel på dagis eftersom Milla är på Östra med Neo.
Ha en bra kväll!!