100 års fest!

Min Faster och hennes man firade  båda två 50 år i helgen. Vädret var kasst men det kunde inte stoppa oss. Vilket röj ;). Vi partajade i 10 timmar, minst! Kom dit vid 18 och strax efter fyra lämnade jag mamma, pappa och john festen. Vi var förts in och sist ut. Så roligt att träffa kussar och släktingar lite. Det blir inte så ofta längre. Träffar visserligen ingen så ofta längre. Känns som jag aldrig har tid med nåt..Därför är jag extra glad att jag hann med det här kalaset.
Lite bilder från kvällen:
Presentöppning
Mamma pappa och kusin sanna som delar ut drinkar på tipspromenad. Gissa drnken, var frågan.
Daniel hade hand om wiskey smakningen.
John och Nina
Jag och Daniel
Nina och jag med varsin drink från groggbordet :)
Pappa sjunger en vacker sång ;)
Nu är det cinas tur att sjunga något vackert. Vi är ju så sångbegåvade i vår släkt ;)
Glada bohuslängrabbar gillar nog småländska fester bäst ;)
Mamma, jag och sanna väldigt sent eller snarare tidigt ;)
Ja denna veckan blir ju bara 3 dagar på jobbet sen ledig en och sen på fredag har vi bara ett barn på jobbet. Får väl ha en mys dag då ;) Sen hoppas jag nåt kul händer i helgen, lite renovering ska vi väl hinna med också.
Nu saknar jag iaf alla mina fina vänner hemma i smålandet! Önska jag kunde åka dit nu!

Fixar och donar

Ja nu fixas och donas det här hemma. Vi har igår och idag tömt vårt extra rum där vi har skrivbord med dator, en säng och garderob så nu är det redo för renovering! Kommer nog bli finfint när det är klart men det är nu det börjar. :)
John fixar :)
Tar bort lister!
Ja så här ser det ut nu. Nu ska här göras fint! Första är att riva tapet och spackla och slipa sen måla taket!
Ett annat tillskott i hemmet är hallmöbeln som äntligen kommit på plats. John började på den redan förra sommaren med att gjuta en betångskiva. Men nu är den klar (ska bara målas vit)
Bilden blev lite konstig men där har vi den iaf, han e dukig min karl ;)
Imorgon bär det av hem till småland efter jobbet. Ska på 50 års fest och fira min Moster och hennes man på lördag. ska bli kul att träffa hela tjocka släkten.

Besök!!

I Fredags kom Bästaste Jugge och Hirre hit till mig! Sååå kul att träffa dem igen! Saknat dem massor och helgen har varit toppen!
Blev massa shopping på Lördagen, lunch i Haga. En liten promenad till Slottskogen där vi åt glass och kollade på alla som flåsandes och svettandes tog sig runt Gbg-varvet. Ojoj, såg jobbigt ut men näsa år ska jag göra det med ;)
På kvällen drack vi drinkar och röd vin. Jugge klippte mig, vi åt massa god mat och pratade och skrattade så tårarna spruta ;)
Lunch i Haga.
Dessutom har vi testat på den konstigaste buffen i stan, inge vidare. Nästa gång vi ses tjejer ska vi kämpa ordentligt! Då är det tjej vättern som gäller.
Tack för bästa helgen :)