Småland!

Jag vågade mig på en lång bilresa själv med Sander och kusin Neo till mormor och morfar i småland. Lite nervös innan hur det skulle gå. Men tänkte att om det behövs är det ju bara att stanna och amma. Neo hann fråga säkert 10 gånger om vi var framme snart innan vi passerat Liseberg. Hehe. Nä det är minst 2 timmar kvar 😂 Men allt gick bra, Sander sov hela vägen och fram kom vi. 


Vilken superbra helg va hade sen. Så skönt att vara hemma i de småländska skogarna som bjöd på riktigt sommarvärme. Dock tyckte nog Sander det var lite för varmt för han va lite gnällig i fredags. 

På fredagkvällen kom även John tillsammans med sina föräldrar ner till småland. Kul att få visa svärisarna vart jag är uppvuxen. Så härligt att få en massa dagar med min lille Neo (som börjar bli så stor) med. Han är en så rolig liten kille med tusen frågor och så mycket humor! Jag har skrattat så mycket i helgen. Han är så fin mot Sander och nyfiken på sin kusin. 


Men sen är det också så skönt att komma hem sen. Idag ska vi först till BVC för vanlig koll och sen ikväll är det föräldragruppen. Då skulle vi ha babymassage. 

/Sara 

Bomullsbröllop

7/6 2014 var en fantastisk dag! Så lyckat och perfekt! Då blev vi man och fru! Tänk att det redan är ett år sedan!! Underbara minnen ❤

Vi firade dagen med att börja med en sovmorgon. Det är så mysigt att vakna upp med mina grabbar. Jag fick ett halsband av min kära man. Så fint! Det står Sander på det och så har det en april-sten i. 


Vi fortsatte fira med en god tårta tillsammans med mina favoriter, Syrran med familj. Min syster var hederstärna och grabbarna var näbbar på bröllopet. De var så fina i sina sjömanskostymer som min mamma sytt!

På kvällen gick vi promenad vid våra gamla hoods i fina delsjön och skatås med Anders och Matilda! Bra dag rakt igenom 😊

Idag har jag en glad kille här som är redo för sommarpicknick i slottskogen med mitt jobb ikväll. Vi gick precis en promenad på en timma. Äntligen lite sommarväder!

Lyxdag!!

Idag har vi en riktig lyxdag. Det började med en perfekt natt med mycket sömn och sovmorgon till nästan 9. Sander va på lugnt och piggt humör hela förmiddagen och bjöd på många leenden. Jag börjar nog bli beroende av att se han le 😃.

Sen har vi gått en långpromenad på 1h 15 min. Plockat en sommarbukett på vägen, hängt ut tvätt och både fått äta lunch och dricka kaffe ute på altanen medan Sander sov i vagnen.  Ja det är lyxdag det. Att kunna göra något annat än att sitta i soffan och amma. Lite trött på soffhänget så nu sotter jag faktiskt ute och ammar med en stor filt över sander. Jag behövde få soooool!!