I'm lööööving angels instead!!!

Snart dax för att krypa i säng för imorgon ska vi gå upp tidigt och åka till Ullared :D Jippi! Jag, Mamma, Milla och Petra är det som ska sätta sprätt på pengarna. Hoppas man får träffa Morgan på lagret ;)

Igår hade vi jätte trevligt hos Petra! Jag, Clara, Josefine och Pea gjorde en god middag och drack lite vin. Kollade på en bra film och åt kex och ost. En riktigt bra myskväll. Liste sorgligt att vi nog inte kommer träffa Clara på kanske ett år nu då:( hon ska ge sig ut i stora vida världen igen! Va rädd om dig vännen!!

Vi sov sen hos petra och jag följde idag med henne till frissan. Sen lekte vi alkoholexpressen. Vi for runt och samlade in alkohol och gick till systemet och sen åkte vi med Robbie till Eksjö. Altså vi hade alsång till Robbie Williams. Tog i från tårna med våra vackra stämmor. Där lämnade vi iaf all alkohol till Jägarn och Johanna där förferren innan eksjöstatsfest på lördag ska va. Eftersom dom bor inne på festivalområdet får man inte ta med alkohol då så därför lämna vi det nu innan allt drar igång. Fiffit va!

Imorgon kommer världens bästa  :)

Kommentera här: