Testa nya saker...

Veckans löpning har inte kännts bra. Jag har varit trött och tung och dessutom fick jag kramp i vaderna (det har inte hänt på över 1 år)i torsdags så kunde bara springa 2.5 km :-/ Sparade mig till fredagen istället då det gick okej, men kändes ändå supertungt att springa. Helt fel känsla nu när Marathonet närmar sig med stormsteg. Men nog om det och nya tag imorgon då jag tänkte springa med IF Kville, backträning stod på agendan.
 
Men nog om min usla löpning. Detta blir iallafall en helg för att testa nya saker. Vi började dagen idag med att testa kajakpaddling i rådasjön med Pontus och Julia. Innan fikat gick det väl sådär. Men jag behövde nog lite fika för att komma in i rätt teknik (eller mer rätt än innan iallafall) Men det var en rolig tur på sjön och kan tänka mig att paddla kajak igen!
 
 
Nästa "testa-på-något-nytt" blir ikväll då jag för första gången ska deltaga i ett lopp utan att vara löpare utan funktionär. Jag, John och Tess ska nämligen vara flaggvakter på Midnattsloppet som går här i Göteborg ikväll/natt. Ska bli skoj och helt perfekt sätt att få titta på alla grymma löpare som springer!! Så ska ni springa ikväll får ni hålla utsikt efter mig i närheten av Mariaplan :-D
 
/Sara

Kommentarer:

1 Rund är också en form!:

Alltid roligt att testa nya saker. :-)

Vad gäller Maraton-loppet. Är det inte så att det SKA kännas tungt i benen en tid innan. Att man liksom blir lätt och fin på tävlingsdagen, när man lägger in lite extra vila precis innan loppet. :-)

Kram M

Svar: Jooo. Jag hoppas ju på det iallafall :-D tack!!!Kram
Sara

2 Ida:

Trist med löpningen, men det kommer garanterat ordna sig!!

3 Helelala:

Kuuul :) ja vill också paddla ;) kanske på söndag!! Haha

4 Carolin:

Vad kul med kajak! Det vill jag också prova någon gång!

Du ska se att du hinner få ordning på löpningen i tid! :)

Kommentera här: