Tillbaka med Maratonträning

Efter ett långt uppehåll här över sommaren kände jag åter lite "bloggsug" och sen är det lite på order av min pappa som tyckte det var dags att jag skrev lite igen nu när han äntligen hittat hit!
 
En underbar sommar har vi haft men alldeles för varm för långpass så de har lyst med sin frånvaro. De få tillfällen jag sprungit i sommar har blivit antingen tidigt som tusan på morgonen eller sent på kvällen. Så jag kan väl erkänna att jag känner mig aningens stressad över Berlin Maraton.
 
Men idag skickade min springkompis sitt tränincgsshema och jag återfick lite motivation och inspiration så jag tog och skrev mig ett träningsschema som passar mig med.
 
 
Har tänkt att variera söndagen och måndagen lite vad som funkar och ibland köra båda. Men annars har jag tänkt att följa detta! Inte många veckor kvar nu!!
 
Men även om det bara blivit ett eller två löppass iveckan under semestern så har vi hunnit med en hel del mer cykling. Mycket landsvägscykling på racern och så har jag även köpt en ny cykel som jag använder nu som pendlingscykel och den har det blivit mycket utforskande med här på hisingen då man kan köra på grusväg och i skog med den men även trampa på relativt fort på asfalt! Perfekt!
 
 
Nu kör vi full fart mot Berlin Marathon!!
 

Kommentarer:

1 Sara:

Äntligen!!! :)Välkommen tillbaka och hoppas du haft en underbar semester! ? Hoppas du och maken hunnit bo in er i nya huset!

Svar:
Sara

2 Miranda:

Låter som du har haft en härlig sommar. Lycka till med marathonuppladdningen, kommer gå hur bra som helst för dig!! 👊💪👍

Svar: Tack :-D Det kan behövas en hel del pepp just nu ;-)
Sara

3 Terese:

Låter som ett bra upplägg. Nej, någon längre löpning har det inte blivit i sommar, pga värmen. Finns du förresten på Instagram?

Svar:
Sara

4 Madde:

Äntligen, bra gjort av pappa ;)

Svar:
Sara

5 Carolin:

Härligt att du är tillbaka! :)
Du kommer fixa det galant!
Kram

Svar: Tack hörru :-) Kram
Sara

6 Jörgen:

Välkommen tillbaka och kör hårt fram till Berlin. Ska bli kul att följa dig.
Själv blir det Athen i November som höstmara.

Svar: Tack! Kul då får vi köra maraton pepp nu då!
Sara

7 Helelala:

Jaaa äntligen är du tillbaka! O de där berlin borde vi väl klara utan ett par långpass under sommarn ;)

Svar: Jaaa, va tusan! Vi har väl klarat värre saker än ett litet maraton!
Sara

8 Helelala:

Ja har bestämt mig för att köpa cykel nu i höst! Hoppas de är billigare då, så tar gärna emot tips från dig o fixar John ;)

Svar: Jaaaa!!! Köööp :-D Då kan vi ses på massa cykelutflykter!
Sara

Kommentera här: