Vardag igen

Semestern är slut för min kära man och nu återgår vi till "vardag". Men vi har haft en så bra Sommar tillsammans och verkligen njutit av att vara en liten familj. 


Jag och Sander glider ju runt här hemma nu och försöker väl skapa lite rutiner. Just nu försöker vi få till Sanders sovrutiner lite mer strukturerat. Innan har han liksom mer fått somna när som, det får han väl nästan nu med. Men vi försöker iallafall till kvällen att lägga han runt 20-tiden. Han är väldigt trött vid den tiden och somnar lätt, dock fortsätter inte natten lika bra utan det blir många uppvak och det enda som funkar för att han ska somna om är amning. Hur ska man kunna vänja av honom vid att ammas på natten!? 😯 Men han är iallafall en go och göad kille under dagarna och det värmer i mammahjärtat att se han skratta och itvecklas varje dag. Allt går så fort och han lär sig nya saker för varje dag. 


Nu har vi varit förkylda hela familjen så min löpning har legat på is lite. Längtar efter att komma igång igen. Sen ser jag fram emot att börja på cirkelträning med syrran. 

Sander ska också få komma igång nu för idag amnälde jag Sander och hans kompis Vidar till babysim. Så det ska vi gå på på torsdagar framöver. Ska bli skoj!

I helgen ska vi ha Namnkalas för Sander! Hoppas på bra väder!!

/ Sara 

Kommentera här: