Vecka 33

Idag går jag in i vecka 33. Det känns att det börjar närma sig. Bäbis tar mycket plats nu, vilket gör att jag har lite svårt att andas och att h*n trycker och bökar mest hela tiden! 
Igår hämtade jag John på jobbet och vi åkte till Mölndals sjukhus för att gå på ett lnfomöte från förlossningen och BB. Lite praktiska saker som är bra att veta för oss förstagångsföräldrar. Hur man hittar, vad som är bra att packa med, smärtlindring, en förlossnings faser m.m. Det är mest skönt att ha varit där tycker jag, resten sköter de väl när det väl är dags. Ge mig allt ni har bara! Nä men jag är faktiskt inte så nervös för detta...än iallafall. Jag ser mest fram emot det och tycker att det ska bli spännande!
 
Efter mötet hämtade vi upp Liam som skulle sova här. Han hade lite feber så ingen skola idag och eftersom jag ändå är hemma så kan han va här och slappa så slipper de vabba. Så febern har gått lite upp och ner idag så han får bli kvar en natt till! Lyx för mig att ha han här så får jag lite sällskap 😊
 
PysselSara har varit i farten igen. En gammal tråkig kaffeburk blev en ny roligare kaffeburk. Klätt med aluminiumtejp!
 
 
/ Sara

Kommentarer:

1 Helelala:

ååå va mysigt o kunna vabba :D

2 ♀ THE REVOLT ♀:

Wow :o Snacka om förändring! Sjuukt häftig blev burken alltså :oo

Svar: Tack 😃
Sara

Kommentera här: