Familjespring

Så va den här helgen slut och även så min lediga inskolningsvecka. Jag och Snder har haft det så bra i veckan och det har varit kul att va själv med honom igen. Vi har bondat ihop oss lite mer igen. Han har varit väldigt pappig nu när John har varit hemma i ett halvår. Men nu börjar vi bli mer lika igen...skönt när båda duger och gäller i alla lägen!


Helgen har varit bra! Igår hade vi besök av Tess och Julia. Promenad och lite snacka lver en kaffe! Sen när det va sovning för Sander gick jag och John en låååångpromenad. Vi gillar verkligen långpromenader, det blir så mycket bra prat då om allt mellan himmel och jord!
På kvällen var vi på tacokväll hos Kusinerna för Liam fyllde 10 år!

Idag är det söndag och grannen frågde om vi ville med till badhuset så det hängde vi med på. En tydlig grej så här man kan jämföra innan och efter barn. Innan hade man aaaldrig befunnit sig i ett badhus vid kl 9 på morgonen, vilket nu kändes som en helt rimlig tid att hoppa i plurret och busa runt 😁.

När vi kom hem bytte vi om direkt och stoppade ner en trött Sander i springvagnen och gav oss ut i strålande sol och -4 grader på en fin löprunda. Perfekt väder att springa i! Det är så friskt och skönt att springa när det är lite minusgrader ute!

Resten av dagen har det småpillats med lite allt möjligt, som att sätta in en kattlucka till garaget och kollat på grävmaskinen. Framåt eftermiddagen mötte jag också upp min vän Linda för en promenad. En aktiv härlig dag med andra ord. Det satt gott med Indiskt ikväll!


Julia och Sander

Kommentarer:

1 Trail & Inspiration:

Vänta bara; det där med mammig- och pappighet, kommer och går mycket genom åren...! ;-)

kram M

Kommentera här: